Богдан Боцев в Горно Дряново: С общи усилия можем да променим страната ни към по-добро

Изявление на Богдан Боцев, кандидат за народен представител от „БСП за България“ с бюлетина номер 4 и лична преференция 105
Ниските доходи, липсата на заетост и най-голямата болка – заминаването на младите в чужбина, са най-големите проблеми за хората в село Горно Дряново. Всъщност това са проблемите на хората в почти всяко село или малък град в България.
Днес, с работниците в шивашки цех в село Горно Дряново си поговорихме за миналото, настоящето и бъдещето. Доста от тях си припомниха с носталгия миналото, заради сигурността, която имаше всяко семейство. Настоящето им е тежко – защото тези, които имат работа не са много.
Ниските доходи и липсата на възможности за заетост са основните причини младите хора да не се връщат в селото си, а да търсят късмета си в по-големите градове или в чужбина.
„БСП за България“, като социална партия, много добре разбира колко сериозен е този проблем. Затова и много от нашите управленски приоритети са насочени именно към най-уязвимите групи от населението. Особено голямо внимание сме отделили на младите хора и семейства, които имат нужда от подкрепа и стимули, за да се развиват в родните си населени места.
За да реализираме всички наши виждания за бъдещето на България, трябва да бъдем част от управлението й.
Благодаря ви за подкрепата по време на срещите ни през тези дни на кампанията! Вярвам, че заедно, с общи усилия можем да променим страната ни към по-добро!
✔4️⃣
✔1️⃣0️⃣5️⃣
Купуването и продаването на гласове е престъпление
212607899 2977476842497914 3804875684493289247 n

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене