С цветен празник, положителни емоции, бележници пълни с отлични оценки и много грамоти закриха учебната 2020/ 2021 година в ОбУ „Св.П.Хилендардски“ в гоцеделчевското село Корница

Прекрасният учителски колектив и още по прекрасните ученици  от  ОбУ  „Св. П. Хилендардски“ в гоцеделчевското село Корница  тържествено закриха учебната 2020/2021 година.

Талантливите ученици от школото  пяха,танцуваха, рецитираха и забавляваха гостите на тържеството с невероятната си забавна и разнообразна програма.

Директорът на училището Юсеин Бялк поздрави всички ученици и учители за успехите им през учебната година и връчи грамоти и предметни награди на учениците с отличен успех.

Тържествено, с много емоционална  церемония премина изпращането на прекрасните  седмокласници и десетокласници.

За първа път в историята на училището десетокласниците получиха своите удостоверения за завършен първи гимназиален етап. Учениците от двата класа символично засадиха дръвчета в двора на училището, които ще израстват заедно с тях. По този начин те оставиха частица от себе си, която да ги връща в любимото училище.

Така  абитуриентите  от VII-ми и X- ти клас за последен път чуха училищния звънец, развълнувано благодариха на своите учители, от които научиха  много и най важното в живота ,  как да бъдат добри хора.

От името на целия колектив учителите и целият персонал  пожелаха  на прекрасните си ученици весела и незабравима лятна ваканция!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене