Ето защо Любен Милев няма да стане депутат! Румен Томов го повлече надолу!

БСП – Благоевград с грандиозен автогол „притискайки“ проваленият кмет на Благоевград – инж. Румен Томов да подкрепи публично Любен Милев. 

От седмица насам в социалните мрежи и фалиралите кабеларки на Благоевград, тече един клип в който заспалата да не кажем – пияната, физиономия на благоевградският пишман кмет Румен Томов, „убеждава“ избирателите да подкрепят Любен Милев за народен представител. Както е известно заместник кметът по сигурността, е в листата за кандидат – народни представители от „БСП за България“ и претендира, че ще бъде едиствения избран народен представител от Благоевград, като изключим сигурния Илко Стоянов от партия „Има такъв народ“.

Само според последните проучвания на местни специалисти, Любен Милев като председател на БСП – Благоевград, си е вкарал грандиозен автогол в кампанията, натискайки кмета Румен Томов да излезе публично и да го подкрепи.  Така наречения градоначалник дори аагитира за него на срещи с жители на града, а общински сужители раздават брошури с лика на Милев. И точно тук се крие разковничето на бъдещия провал, казват експертите. Румен Томов ще остане в исорията на югозападната столица, като единствнеия кмет, провалил се още първата година от своето управление. От всички политици в града, Томов е с най нисък рейтинг, а недоволството срещу управлението му  расте с всеки изминал ден.

Само за една година Румен Томов прахоса милиони, достатъчни да се построи нова болница в града, чрез съда доказано стана ясно че нарежда обществени поръчки, наложи тотален реваншизъм в общината, прочу се с мейиданата си политика налагаща финансово цензура. Града се руши а Томов не прави нищо за да преустанови това и го играе пълен пас. Стана за смях дори когато обяви, че в пика на пандемията от Ковид – 19 в българия ще има само 4000 болни 250 от които били разпределени за област Благоевград.

„Да те подкрепи кмет като Румен Томов, това е докадан синоним на провал, той те цапа а не те подкрепя Любена …“ казват местните социалисти, убедени че подкрепата на Томов към Милев, ще изяде главата на втория за депутатско място. Лично те щели да гласуват за друг кандидат на БСП но не и за Милев, заради подкрепата на Томов. Времето ще покаже!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене