Николина Чакърдъкова: Депутатите от години са забравили да мислят за обикновените хора и гледат само собственото си благоденствие и именно това искам да променя

Image_4254508_126„Аз не влизам в ново амплоа, а по-скоро влизам в още едно амплоа, защото не смятам да се отказвам от музиката“, заяви пред bTV Николина Чакърдъкова. Тя ще бъде водач на листата на АБВ в Благоевград.

Чакърдъкова разказа, че първоначално е отказала предложението за политическа дейност. После обаче си е дала сметка, че само с активно участие може да допринесе за търсената промяна в политиката на страната. „Аз съм човек, който уважава Георги Първанов като политик и човек. Но в никакъв случай не бих приела да бъда просто една брошка на ревера му. Именно затова, когато той ме покани да стана водач на листата в Благоевград, аз му отказах“, обясни певицата.

Тя допълни, че неправителствените организации и местните структури на АБВ в Благоевград са я подкрепили и затова тя е приела да стане водач на листата.

„В момента българският народ е пред избор – дали искаме да продължим да живеем живота си както досега, да ни управляват по същия начин или ще направим избор да поемем курс към една истинска и реална промяна“, коментира Чакърдъкова.

Чакърдъкова заяви, че ще работи за доверието на хората, да върнат надеждите и мечтите си за нормален и достоен живот. „Трябва хората да не се отказват и да не се отчайват. Факт е, че депутатите от години са забравили да мислят за обикновените хора и гледат само собственото си благоденствие и именно това искам да променя”, каза в заключение тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене