Националистът Андон Балтажиев: Остро осъждам набезите над старата джамия в Гоце Делчев!

Андон Балтажиев

Андон Балтажиев

„Осъждам остро набезите над джамията Караджъ Паша в град Гоце Делчев. Крайно съм разтроен от факта, че името ми се замесва в подобни скандали и провокации. Убеден съм, че за последното посегателство над културния паметник, станало преди дни, истината ще излезе!” Това заяви Андон Балтаджиев в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com.

Балтажиев е деец на местната организация на ВМРО и председател на сдружението „Активна съвест”, което се бори за запазване на родолюбието и родовата памет в региона.

„Писна ми да бъда винаги лошият. Не съм светец, но никога няма да си позволя да се гавря с културен паметник, особено да пиша християнски свети неща като „провокация”. Това не е в характера ми. Ще потърся правата си срещу всеки, който замеси името ми в подобни нечистотии…”, заяви още Балтаджиев пред репортерския ни диктофон.

Междувременно излиза скандална версия по темата с последното поругаване на старата джамията в град Гоце Делчев. В утрешния брой на „Градът” излизат повече от скандални факти, които ще извадят на светло сензационна версия, кой стои зад провокациите и чии интереси устоява.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене