27-годишен от Баничан сложи край на живота си, Мартин се обеси на тавана в къщата си, заради съпругата му Сибел…..

Голяма трагедия се е разиграла снощи в гоцеделчевското село Баничан. Съседи на 27 годишния Мартин Асенов го намерили да виси безжизнен на примка на тавана в собствената му къща.

Причината за трагедията е любовен триъгълник, сътворен от красивата му, но невярна съпруга Сибел, която вероятно, след връзка с негов добър приятел – Тони, преди седмица, зарязала съпруга и детето си на 4 годинки и избягала с любовника си в Дупница .
Цялото село е в стрес и потрес. Хората разказват, че Мартин, който решил да сложи край на живота си, бил добро момче, треперел над жена си и детето си и изпълнявал всички капризи на невярната си съпруга. Мартин и за миг не се съмнявал, че Сибел е способна на такова семейно предателство, той не се съмнявал и в приятеля си Тони от Дупница, който често им гостувал в Баничан. Истината лъснала преди седмица, когато Сибел, която е от гърменското село Хвостяне, си събрала багажа, решена да напусне Мартин и да избяга с авера му в Дупница.

„Само той си знае какво е преживял през тази седмица за да стигне до решението да се самоубие“ коментират съседи и близки на Мартин.

За самоубийството на младия мъж е уведомена незабавно полицията в Гоце Делчев, цяла сутрин в дома и квартала се извършват огледи и разпити на близки и съседи. Трупът е закаран в болницата в Гоце Делчев за аутопсия и експертиза. Чакат се днес от Германия да пристигнат родителите на Мартин за да погребат сина си, който те оставили жив, здрав и щастлив преди да тръгнат на гурбета.

„Така завърши една красива и силна любов , Сибел е убийцата на Мартин .Сега той в гроба, тя в прегръдките на друг, едно дете на 4-ри годинки сирак без баща и почернени за цял живот родители!“, коментират близки и съседи на Мартин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене