Ексклузивно! Родопският ходжа АЛЕЙДИН ТАХИРОВ: „Лечителите“ от Крибул са шарлатани!

АЛЕЙДИН ТАХИРОВ е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 42 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от 2 години живее в Стара Загора. Зет на къща е, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище в Шуме,н в Томбулджумая през 1999 г.  Какво се случи с теб и как и откога имаш дарба да помагаш на хората? Имам дарбата от Всевишния, че мога да помагам на хората от 2002 г., когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава като насън ми се яви един много възрастен човек, с дълга бяла брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин. Реших че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря оттук нататък с такава дарба, която ще ти позволи да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии. Оттогава започнах да се занимавам с това.

– Разпитваш ли човека за проблемите му, когато започваш да му гледаш?

.-Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а самия проблем го казвам аз, започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде; ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако човек има направена магия, мога да посоча къде е магията, кой я е направил, мъж или жена, близък роднина или съсед, или за какво е направена, с каква цел. Мога да кажа и първата буква на човека.

– Какви заболявания лекуваш с Книгата?

– Не мога да помогна за ракови заболявания, диабет и тумор. Обичам да си пазя хляба и доверието за в бъдеще, не съм човек за един ден. Когато проблемът не е за мен – казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората само и само да вземат парите. Най-много имам успешни случаи против алкохол, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, стрес, страхова невроза, депресия и проблем със забременяване.

– Само обикновени хора ли идват при теб да им помагаш?

– Срещам се с много хора – и с мъже, и с жени. Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и да водят свои близки и приятели. Контактите ми с тях са ми показали, че пловдивчани са малко по-недоверчиви и по-завистливи хора. Не сте така широко скроени, както сме ние, в Родопите. Вярно, има и добри хора, но те са единици.

– Правят ли се много магии в нешия гоцеделчевския край?

-Прочетете отзивите на хората и се позамислете. Това са хора, които са звънили по телефона, след като са идвали при мен да ми благодарят. Когато развалям магии или лекувам дадена болест, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колежките ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство. Когато премахвам магия, правя защита и давам гаранция, че оттук нататък даденият човек 7 години не може да го хване магия дори и да се опитат да му направят отново.

-Нашия край, по специално ЧЕЧ – а е известен с много си светилища. Едно от тях е това в село Крибул, какво ти е мнението за лечителите – баби там? 

-В Корана ясно пише, как трябва да се отнасяме към такива „лечители“. Това не са чисти хора. Те не могат да излекуват нищо. Човек трябва да взема мерки, преди да му се случи болестта, а не след това. Чистете се от негативното.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене