Тефтерче на цар Киро със скандални разкрития

цар Киро

Кирил Рашков, наричан цар Киро, отрече да е имал тефтерче с описание на давани пари на политици, данъчни и митничари, което бе публикувано вчера. Пред БНТ обаче ромският бос същевременно отбеляза, че тефтерчето е от преди 4 години. Рашков твърди, че става въпрос за политическа атака на хора от ГЕРБ, които са го вкарали в затвора, без той да е виновен.

„Изкараха ме най-лошия човек в България. Никой не ме търси за избори. Аз съм бита карта. Все още съм полуболен, полужив, едва се съвземам. Сега към никой няма симпатии, но симпатиите на ромите ще бъдат към БСП. Това е, защото имат правилно виждане за политиката.“

Истината за Катуница ще се докаже рано или късно. Държавата е длъжна да докаже истината – защо хората, които ме нападнаха, не са задържани, и кой ми подпали къщата“, каза още Рашков.

„Това е един наръчник как да се произвежда фалшив алкохол и да се печели добре от него със съдействието на държавата“, коментира пред Нова ТВ Владимир Йончев, главен редактор на сайта Offnews.bg.

Това е вторият случай с компромат, който не стига до развръзка, в последната седмица. Другият е свързан с твърденията на Кристина Патрашкова от в.“Галерия“, че разполага със записи от разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков. След като и тримата отрекоха за такива разговори, а Борисов сигнализира до прокуратурата за това, че го подслушват, Патрашкова обяви пред държавното обвинение, че не разполага с такива записи.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене