Connect with us

Хороскоп

Хороскоп за 14 октомври! Прекрасен ден за две зодии

Published

on

ОВЕН

Някои ваши финансови притеснения ще бъдат разсеяни от съобщение, което ще получите днес. При част от Овен се очертават успешни контакти или възможност за разговор с шефа за повишаване на заплащането. Днес съществува голям шанс за положителна промяна в службата, а за безработните – нова работа.

ТЕЛЕЦ

Колебанията и безпокойството оказват негативно влияние върху много представители на Телец, но днес е много важно да се отърсите от него, за да постигнете професионална и социална стабилизация. Сряда е ден за трансформация, може да стъпите на нов път или да сложите началото на ново направление в развитието си.

БЛИЗНАЦИ

В сряда Близнаците са под огромно вътрешно напрежение, но това не ви пречи да се държите достойно и да реагирате адекватно на проявите около вас. Напрежението е породено от очакване, отнасящо се към жизненоважен за вас проблем, свързан със социалния ви просперитет.

РАК

Днес просто не ви е ден, но не се отчайвайте. Каквито и новини да научите, бъдете достойни докрай. Вашият стоицизъм ще бъде възнаграден. Отбягвайте обществените контакти, поради несъвсем дружелюбното ви отношение към околните.

ЛЪВ

За много от вас сряда е ден, в който осъзнавате, че контролирате положението, но това не означава безогледно движение към целта. Във всичките си контакти, действия и намерения бъдете умерени и съобразителни. Това ще ви утвърди още повече и ще ви направи непоклатими. У дома ви очакват приятни изненади.

ДЕВА

Желанието за промяна е залегнало у мнозина и днес може би е нейният първи ден. Дали тя ще е положителна или отрицателна, зависи от вас – една погрешна стъпка и може да се озовете в обратна посока. Успехът предполага душевен баланс, твърдост и голяма съобразителност. Днес контактите ви са с добра перспектива.

ВЕЗНИ

В сряда интуицията ви действа усилено и трябва да й се подчините. Днес и през следващите няколко дни избягвайте конфликти в службата и не давайте пари назаем, трудно ще си вземете парите обратно. При бизнесмените е възможна конфронтация със съдружници по финансови причини.

СКОРПИОН

Имате добри възможности за осъществяване на намеренията си, късметът е на ваша страна днес. Можете да проведете успешни срещи или отдавна замислен ход във вашия делови живот. Някои имат неразрешен финансов проблем, свързан с работата в момента. Днес имате възможност да разрешите проблемите си.

СТРЕЛЕЦ

Лесно се обиждате и по тази причина “сами си затваряте вратата”, отказвайки се от действия, от които ще имате само полза. Не търсете отмъщение, защото може да последва неприятна и неочаквана развръзка с фатални последици за някои от вас. Налага се да претърпите някои малки неудобства, за да имате шанс занапред. Очаква ви доста работа, която трябва да свършите в срок, за да получите очакваните придобивки.

КОЗИРОГ

“Любимци на съдбата” може да се нарекат родените под Козирог. Успехите ви съпътстват. Ако не прибързвате и действате последователно, ще балансирате отношенията в службата си, което само ще ви е от полза. Бизнесмените трудно ще постигнат баланс, неизяснени фактори могат да предизвикат сериозни конфронтации. Онези, които са в процес на преговори, да направят консултация с адвокат.

ВОДОЛЕЙ

Психическото натоварване при някои от Водолей е огромно, но вместо да им пречи, то дори ще ги предпази от отделни неприятности. Гаранция за успешна сряда дава вашият старателен подход към задълженията ви, за правилната посока на действията ви разчитайте на интуицията си. Не пренебрегвайте здравето си, в последните дни то е поразклатено и се нуждаете от почивка.

РИБИ

Телефонно обаждане или съобщение ще ви активизира днес. Проблеми от делово естество не ви липсват, но сега имате шанса да ги решите по най-добрия начин. Очаквайте помощ в това отношение от жена, на която напълно може да разчитате. Няма да ви подведе със съвет, който приемете безрезервно.

коментара

Advertisement
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 22 октомври

Published

on

ОВЕН
Овни, днес действията ви са прекалено открити и често неудобни за много от околните. Това е позиция, която предизвиква трудности и създава напрежение на много нива. До известна степен имате право, но онова, което желаете, ще го постигнете.

ТЕЛЕЦ
При Телците четвъртък е ден на трудно начало, което се свързва с намеренията ви за промени. Ще ги осъществите, но бавно. Положението ви не е много по-различно от това на Овните, но вие имате друг стил на действие.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е ден на надеждите за родените под Близнаци. Предстои ви обновление на вътрешно и външно ниво, но то ще настъпи постепенно и бавно след преодоляване на редица препятствия, което няма да стане много лесно. От приятели и съдружници можете да очаквате измами и мошеничество.

РАК
Вие наистина сте устремени към нова реализация и промени. По всичко личи, че намеренията ви сега ще успеят, но безпокойството отново ще ви притеснява въпреки твърдото ви решение за осъществяване на делата. Четвъртък бележи край на мъченията, но поставя въпроса за психическа устойчивост и точни преценки.

ЛЪВ
Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и възможност да реализирате намеренията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте твърдост. Много от вас са обезпокоени по финансов проблем и са готови на всичко, само да успеят да решат въпроса в своя полза.

ДЕВА
Този ден носи отдавна желаното разрешение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е задължително да спазите, за да постигнете гореказаното. Избягвайте и най-малкия риск. Не демонстрирайте дръзновение – това създава впечатление за нестабилност.

ВЕЗНИ
Вашите проблеми също намират положително разрешение в четвъртък, каквито и да са те. Не липсват препятствия, но ще ги преодолеете. За различните сфери в живота този срок е различен, както и степента на постижение. По делови въпроси в професията положителните резултати ще бъдат налице още днес.

СКОРПИОН
Четвъртък се очертава като успешен ден. Имате възможности за осъществяване на полезни контакти, които в много случаи могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в професията си днес, но много от вас подхождат емоционално за разрешаване на различни въпроси, което ще ви създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Добър е вашият финансов шанс в четвъртък и сега можете да намерите разрешение на въпросите, които очакват отговор. На първо място, ще получите необходимата ви подкрепа от приятели. Денят се свързва с пътуване. Трудности можете да очаквате при реализиране на дейности, свързани с административни решения. Ще загубите проект от мудността им.

КОЗИРОГ
За родените под Козирог четвъртък е неочаквано успешен ден. Все пак голяма част от успеха ще се дължи на вашите контактни условия. Съществува известна опасност от дезориентация, предизвикана поради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия успех. Преценявайте трезво действителните условия и реагирайте по адекватен начин.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите са възпрепятствани за решителни действия. Проблемът се свежда предимно до личностната ви нагласа днес, върху която немалко давление оказва домашната обстановка. Въпреки всичко повечето от вас ще бъдат както винаги с достатъчен професионален капацитет, за да извършат полезни действия, които ще им донесат нужното признание.

РИБИ
Емоционалността надделява днес у вас и ще ви създаде делови трудности. Освен това изоставяни проблеми постоянно ще излизат на преден план и ще допринасят за раздвояването ви. При някои от вас е належащо пътуване и може би ще решите тъкмо днес да го направите. Добри възможности създават контактите с приятелите днес. Най-важно е да не връщате мисълта си назад.

коментара

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Published

on

ОВЕН
Вторник е доста успешен ден. Днес много от вас могат да завоюват финансови придобивки или да потърсят разговор с началника си в службата за повишаване на заплащането. Освен всички възможности денят ви носи късмет.

ТЕЛЕЦ
Телците са благоразумни във вторник и действат при изключителна сигурност. Днес не се занимавайте с финансови проблеми и каквито и да било финансови дела. В такава дейност няма да имате успех. Контактите ви обаче ще бъдат плодотворни, а вие сте в състояние да осъществите началото.

БЛИЗНАЦИ
Трудно започвате във вторник. Изглежда повечето от вас са преуморени и желанието им за каквато и да е активност се е изпарило. Независимо от всичко денят е успешен при вас. Трудно ще ви се отдадат финансови дела, а може да бъдете и измамени от страна на партньори. Не се доверявайте лесно.

РАК
Днес можете да реализирате вашите намерения в деловата дейност. Ще имате професионален успех, който може да е свързан с неочаквано предложение от страна на началниците. С почти същия успех можете да реализирате нови контакти или подписване на нови договори.

ЛЪВ
Щастлив е вторник за родените под Лъв. Сега делата ви придобиват добра финансова стабилност и имате допълнителни възможности за парични реализации. Много от вас ще получат различни предложения днес, някои от които доста съблазнителни, но не разчитайте много на тях.

ДЕВА
Във вторник сте продуктивни и с възможности за добра делова реализация. Не бива обаче да действате самостоятелно и всичко, което възнамерявате да сторите, нека бъде подплатено с участието на вашите съдружници. Днес избягвайте парични ангажименти. Ще получите хубави новини.

ВЕЗНИ
Днес Везните са непредсказуеми. Много от вас ще имат странни желания или ще действат несинхронизирано. Разсеяни сте и трябва да бъдете внимателни на работното си място и в контактите си. Днес ще получите новини, но не за всички вас те ще бъдат добри. Някои ще бъдат разочаровани.

СКОРПИОН
Изцяло владеете и своите, и чуждите възможности, но не диктаторски, а на базата на приятелски контакти и взаимна дейност. Вторник е много благоприятен, силният ви шанс днес ще се прояви в успешни контакти, от които можете да имате и финансова изгода. Ще получите предложение за пътуване.

СТРЕЛЕЦ
Не заемайте неизразителна позиция във вторник, защото имате добри шансове днес. Но най-малката преграда на пътя ви е в състояние да ви разколебае и спре. Не сте убедени и в собствените си сили, което е допълнителна причина да се откажете лесно. Сега имате добра възможност за контакти. Трудности ще имат онези, които са заети в сферата на стрителството.

КОЗИРОГ
Козирозите са хора с много качества и днес мнозина могат да демонстрират това богатство. Денят обаче ще ви създаде проблеми в службата, възможен е спор с началството, но той е излишен и е по-добре да го избегнете. Бизнесмените ще имат нов шанс за реализиране. Не го пропускайте, за да не съжалявате в бъдеще и да не обвинявате други за провала си!

ВОДОЛЕЙ
За мнозина от вас се очертава доста труден ден. Приемайте по-спокойно нещата около вас и упреците, които често са незаслужени. Не е приятно, но сега и да се борите за правотата си, никой няма да слуша вашите доказателства. Успешен е денят ви за работа с администрации. Ще получите известие от съдебна инстанция за някакви документи, които очаквате отдавна.

РИБИ
Действията ви днес са доста несигурни и колебливи. Имате добри шансове и е неуместно да пропуснете положителните си възможности. Те ще се изявят категорично при контактите ви, и то по повод пари и придобивки. Не бъдете подозрителни, спокойно можете да повярвате на околните в тяхната искреност. Колегите ви говорят за вашия неотдавнашен успех.

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ