Хороскоп за 6 януари

Алена с интересен хороскоп за днешния ден

Благоприятни промени ще радват Стрелците, а Козирозите трябва да се усамотят

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния празник – Йордановден. По думите й благоприятни промени ще радват Стрелците, а Козирозите трябва да се усамотят.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

 

ОВЕН

Честит Йордановден! Във ваша полза е да планирате така този почивен ден, че да не се преуморявате. В противен случай рискувате да се провалите заради разсеяност и допуснати грешки. Професионалните ви задължения може и да изискват да се заемете с работата си незабавно, но може да ги прехвърлите на вашите колеги.

Не пътувайте! Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Честит Йордановден! Денят е почивен и е изтъкан от напрежение, но ви дава възможност да прецените, кои са истинските ви приятели и на кои ваши колеги можете да се доверите. Бъдете внимателни в действията си и успехът е с вас. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи на околните по-силно впечатление.

Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка и най-вече да сте готови на искрени разговори и споделени проблеми. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Честит Йордановден! Очертават се важни срещи, които е редно да проведете, въпреки че деня е почивен и на които сте длъжни да говорите уверено. Очаквайте да ви се обадят делови партньори. Натоварени сте с много работа, но имате възможност за добри приходи. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие.

Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни, но резултата е двупосочен, или ще приключат или ще се възстановят отношенията ви. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

РАК

Честит Йордановден! Успехът е с вас, въпреки трудностите с които се сблъсквате в почивния ден. Замислете се над проблемите, свързани с професионалните ви планове и ги отстранете. Избягвайте разправия  с колегите си, само защото са решили да са заядливи. По този начин не печелите власт или подчинение, особено ако сте тактични и умерени.

Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома, защото не осъзнавате, че сте агресивни не място и не към виновните за вашето лошо настроение. Заради непредпазливост ще нарушите крехкия мир и ще се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Честит Йордановден! Отношенията ви с вашите колеги, близки и съседи са хармонични. Не ви съветвам, ако все още съществуват недоразумения агресивно да доказвате правотата си в почивния ден. Няма как да сте сигурни, че ако се подадете на нечии увещания да предприемете начинания, те ще са успешни заради странична подкрепа.

Разчитайте на себе си. Очертават се проблеми в личните отношения, ако решите да споделите с близките си и да пренесете професионалните разправии и недоволството си във вашия дом. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

ДЕВА

Честит Йордановден! Натоварени сте с много работа в този почивен ден. Въпреки това ще се справите със задълженията си. Подкрепете ваш възрастен роднина и с негова помощ ще увеличите личните си доходи. Възникналите проблеми ще ви наложат да реагирате веднага. Не подценявайте добрата организация и дисциплина на вашето работно място.

Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им. И те имат потребност да седнат спокойно и да  споделят с вас деня си. Ако сте заядливи ще се лишите от сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Честит Йордановден! В почивния ден на работното си място не бъдете прекалено активни, но може да прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис през следващите дни. Отделете време за себе си и вечерта си останете у дома. Имате право както на почивка, така и на посещения и гостуване на ваши приятели, което ще ви освободи от напрежението. Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им.

И те имат потребност да седнат спокойно и да  споделят с вас деня си. Ако сте заядливи ще се лишите от сексуалните мигове. Звездите ви позволяват да се огледате за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка.

СКОРПИОН

Честит Йордановден! Ако в този почивен ден решите да разчитате на чарът и умението си да общувате печелите нови приятели. Имате възможност да подобрите финансовото състояние и обществената си позиция, но с разум, а не с емоция. Ако сте създали проблеми на работното място, промените, които предприемате, са за ваше добро и не допускат колебание.

Личните ви отношения са нестабилни, защото сте агресивни и импулсивни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последните дни.

СТРЕЛЕЦ

Честит Йордановден! Справяте се отлично от сутринта в почивния ден, въпреки че никак не ви се работи, а професионалните ви успехи ще станат причина за клевети от страна на вашите колеги, но и за компромиси от ваша страна, защото сте ги предизвикали. Приятната новина е, че благоприятните промени, започнали днес, ще ви следват през цялата седмица.

Непреклонни сте към желанията на близките си и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не се изненадвайте, ако за да ви отмъстят, ви лишат от вечеря и от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Честит Йордановден! Във ваша полза е да се усамотите в почивния ден и да направите оценка на постигнатото. От значение е да осъзнаете собствените си грешки и да ги отстраните. Ако сте достатъчно предпазливи и се вслушвате в съветите на вашите колеги, може да ви изненадат с предложение за допълнителна работа и последващи удовлетворяващи ви приходи. Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите.

Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви и ще ви накажат с дистанция и лишаване от секс.

ВОДОЛЕЙ

Честит Йордановден! Справяте се със задълженията си с лекота, но в почивния ден е от значение да приключите с битови проблеми. Не ги пренебрегвайте. На работното си място, отхвърлете задачите си до обед. След това се заемете с начинанията, ако не са импулсивни. Очаквайте финансови постъпления, но и липса на  успех в деловите разговори.

Осъзнайте собствените  грешки. Спорите с близките си, които настояват да направите ремонт в дома си и с право. Не се поддавайте на увещанията им, защото ще ви излезе скъпо и некачествено. Вечерта се усамотете и се откажете от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Честит Йордановден! Не се подавайте на емоцията, за да не развалите отношенията си с вашите колеги. Денят е почивен и позволява отлична изява на работното място, дори и ако се опитват да ви пречат и да ви разсейват. Бъдете предпазливи в обещанията, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове, въпреки че успехът е с вас.

Предупреждавам ви, че ако сте семейни но имате странична връзка ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че това повече няма да се повтори и сексът тази нощ ще се окаже забравен.

Източник: Труд

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене