ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ

зодии

ОВЕН
Понеделник е ден на много движения и пренапрежение за Овните. Трябва по-трезво да гледате на нещата и да не преувеличавате смисъла и възможностите на онова, което е предложено на мнозина сега. Може да бъдете измамени от съдружници, затова действайте хладнокръвно и с размисъл.

ТЕЛЕЦ
Днес Телците са боязливи в действията си и сдържани в изявата си. Много от вас няма да се възползват от завоюван вече успех и по този начин ще забавят собственото си развитие. Бъдете по-смели при вземане на конкретни решения. Не се поддавайте на гнева си, той е лош съветник.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са сдържани и съсредоточени в деловия си понеделник. Денят е успешен за повечето от знака. Можете да завоювате победа във връзка с някакво искане, което сте предявили пред началниците в службата си. Пазете се от глупави постъпки. Обърнете внимание на партньора до себе си.

РАК
Насочвате се към незначителни неща и губите времето си за изясняване на факти, които едва ли някога ще ви послужат. Някои от Рак ще получат изгодно делово предложение днес и само суетенето може да ви лиши от тази прекрасна възможност за изява и финансова стабилизация.

ЛЪВ
Понеделник е много успешен ден за вас и дава пълна гаранция за придобивки и добри постижения, и това зависи изцяло от вас. Съблюдавайте интересите си от позицията на дипломати. Личният ви респект е достатъчно красноречив, за да го подсилвате чрез допълнителни мерки.

ДЕВА
Не започвайте сърдити и гневни професионалния си живот днес. Звездите говорят, че действате прибързано и не във всички случаи добре обмислено. Действайте спокойно и не бързайте. Вслушайте се в себе си и с търпение ще постигнете радикално решение на същинските проблеми.

ВЕЗНИ
Днес Везните са напълно уравновесени. Започват седмицата с добро настроение. Едните от вас са приветливи, а другите изразяват малко несвойствени черти – строги и подчертаващи личен респект. Работният ден е успешен и мнозина ще бъдат зарадвани от съобщение с добри вести.

СКОРПИОН
Скорпионите ще действат повече по емоционални подбуди, отколкото по законите на логиката. Днес трябва да бъдете внимателни на работното си място, за да не си спечелите зложелателството на някой от началниците. Ще проведете ползотворни срещи, при които контактът ще бъде важен за вас.

СТРЕЛЕЦ
Благоприятен е понеделник и ако вече имате някакъв проект или възнамерявате да действате в дадена сфера, не се бавете да го сторите. Мнозина вземат някакви предпазни мерки за сигурност, но това е излишно. Ще настъпят промени в професионалната сфера, които ще ви гарантират сигурност.

КОЗИРОГ
Понеделник е добър за всички Козирози. Не прибързвайте при изпълнение или при взимане на решение в деловата сфера. В този случай ще загубите, защото пропускате шанс за реализация. Ангажирайте вниманието си, за да не пропуснете важна информация, отнасяща се за вашия бизнес.

ВОДОЛЕЙ
Огромна мощ притежават днес Водолеите за решаване на всякакви въпроси или за действия в съответното направление, но сте склонни към прибързване. Успех можете да постигнете във финансови дела. Някои от вас ще получат известие за пари. Понякога действате против любовта си.

РИБИ
Делови са Рибите в понеделник. Имате за довършване работа в дома и мнозина бързат да приключат. Едновременно с това излизат и други важни ангажименти, които ви принуждават да се ангажирате с тях. Концентрирайте се в действията си. Очертават ви се контакти с високопоставени лица.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене