Connect with us

Новини

СКАНДАЛ! СПИРАТ КАМПАНИЯТА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПЕТЪР СТАНОЕВ, ЗАРАДИ ХАЗАРТНИТЕ МУ НАКЛОННОСТИ!

Published

on

Стефан Делиов – Kochinka Team Racing

Здравейте на всички замесени в благотворителната кампания за Петър Станоев. От няколко дни се опитваме да вземем решение дали да продължим кампанията за него или не! Е, днес стигнахме до решение. Спираме до тук!
Причината е, че получихме множество сигнали, че човека има влечение по хазарта и посещава често местните казина. Поради тази причина и недоверие от наша страна се отказваме да правим събитие, с което да съберем парички за рехабилитацията му.
СЪБИТИЕТО НЕ СЕ ОТМЕНЯ! В интернет видяхме зов за помощ за едно детенце на име Микаела Миткова.Запознахме се със случая на детето, страдащо от ДЦП и епилепсия и решихме, че така и така сме организирали голямо събитие, ангажирали сме толкова много хора… и можем да направим така, че да дарим всичко за детето! И така…
На 23-ти в пиано бар “X Bar” във вечерта на Тоше Проески, благодарение на Игор Дамянов, ще се състои благотворителна вечер!
На 31-ви продължаваме със събитието по вдигане на тежести от лег в зала “Скактопара”. Подготвили сме много изненади, специални водещи, ДЖ, гост изпълнители и още много, много неща!
Нашите партньори са подсигурили много награди за участници и публика! А съдействието на Община Благоевград ни помага да направим нещата, както трябва!
Затова Ви очакваме на събитията ни за да помогнем на едно детенце. Необходимата сума е около 6 000 лв. за старт на процеса по рехабилитация на малката Микаела. Смятам, че е постижима и вярвам, че заедно можем да направим много!
Това написа Стефан Делиов от „Kochinka Team Racing”, които организират кампанията…

Зов за помощ! Да помогнем на Микаела от Благоевград

коментара

Новини

Сандански – кандидат за европейски град на спорта 2021

Published

on

Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов представи на онлайн заседание днес кандидатурата на град #Сандански за Европейски град на спорта 2021. Пред членовете на Управителния борд на ACES Europe бе презентирана кандидатурата на общината, като решението за избор на Европейски град на спорта за 2021 г. ще бъде обявено в началото на месец ноември.
Презентацията за кандидатурата на Сандански, създадена с подкрепа на спортната общност в града, представи богатата спортна история на града, спортистите на десетилетието, спортната инфраструктура, спортните клубове и богат Спортен календар за 2021 г.
АCES Europa е сдружение с нестопанска цел, което всяка година от 2001 г. насам определя Европейска столица, град, общност и Град на спорта. ACES Europe прави тези признания, в съответствие с принципите на отговорност и етика, имайки предвид факта, че спортът е фактор за обединяване на обществото, подобряване на качеството на живот и пълната интеграция на социалните класи в обществото.
Да си пожелаем през 2021 година Сандански да бъде Европейски град на спорта, за да имаме възможността да разгърнем потенциала на нашите спортни традиции, които възпитават истински шампиони.
Убедени сме, че със своята активност, условия и климат Сандански ще успее да спечели високата титла – Европейски град на спорта 2021.

коментара

Continue Reading

ВИДЕО

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Published

on

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Тази позиция изрази в ЕП българският представител и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Когато говорим за обща селскостопанска политика, не може да има идеологически разделения, категоричен бе евродепутатът.

От трибуната в Европарламента той заяви:

За пореден път тази зала доказва, че когато става дума за разпределение на финансови средства от общите данъци няма идеологически разделения. Винаги се гледа интересът на старите членове срещу новите такива. Историята с пакета „Мобилност“, уви, пак се повтаря.

Опитахме се да въведем изменения за изравняване на процентите, предложени от Съвета. Не се получи. Това ще доведе до ненадеждни доходи на земеделските производители и до спадане на конкурентоспособността.

Ангел Джамбазки не пропусна да скастри и колегите си от големите групи в ЕП:

След епичните дебати по времето на разгара на пандемията, когато тук се обсъждаха амазонските гори и джунгли, днес постигаме нов връх в политическия дебат. По времето, когато се обсъждат парите за земеделските производители, тук колеги в залата спорят дали бургерът е вегански или вегетариански. И дали може да бъде бургер, ако е вегански или вегетариански. Както се казва: щом Ви е важно, почитаеми, спорете! Но няма как да бъда съгласен с компромисите, които се предлагат от трите най-големи групи в ЕП.

Изказването на евродепутата Джамбазки проследете във видеото >>>

Припомняме, че евродепутатът Ангел Джамбазки от години води битка срещу несправедливия пакет „Мобилност“, който е удар срещу интереса на всички централно-европейски държави и тези от периферията на Европейския съюз.

Лицемерието на еврочиновниците по отношение на пакет „Мобилност“ си пролича най-вече в разгара на епидемията с COVID-19, когато българските шофьори буквално спасяваха човешки животи, като доставяха лекарства и консумативи на държавите в Западна Европа.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ