Съветниците от ОБС Гърмен  утре утвърждават съставите на постоянните комисии за мандат 2019-2023

Председателят на ОБС Гърмен инж. Денислав Шенгов е внесъл докладна записка съобразно новоприетия Правилник за организация и дейността на Общински съвет, неговите  комисии и взаимодействието  му с общинска  администрация за мандат 2019-2023 г. според който,  на основание на чл. 43 .ал2  Общинския съвет може да извърши промени във вида  на постоянните комисии.

Според предложението на ОБС –шефът Шенгов  на заседанието  за утре , Общински съвет –Гърмен  ще трябва да потвърди  вида , броя, състава и ръководствата на постоянните комисии които ще работят в настоящият мандат до 2023 година .

 Така , Комисията по общинска собственост, ,бюджет, финанси ,икономика и нормативна уредба  ще бъде с председател Али Авдиков  и членове Сабахатин Болтур, Фазли  Ролев, Алипи Тюфекчиев, Васил Башов, Иса Юзеир и Кямрян Абдиков.

Комисията по устройство на територията , земеделието и горите , околно среда , транспорт и туризъм  е с председател

Красимир Пендев и членове Иса Юзеир, Владислав Качериев ,Ружди Мазъл и Минка Каитанова

Третата комисия ,  по хуманитарни и социални дейности ,образование ,култура, детски и младежки дейности ,спорт и по Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество е  председателствана  от  Благой Папазов и с членове Явор Куйбишев    ,Джаит  Чауш, Ибрахим Бекир и Ахмед Башев .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене