ТОП ПРЕСА ОТНОВО ПОКАЗА, ЧЕ Е ПРЕДИ ВСИЧКИ!!! Вече е факт поредна наша прогноза – ОФК „Пирин“(Благоевград) ще бъде с нов треньор

Както преди буквално броени дни ние писахме – настъпи време разделно в лагера на „орлетата“ и Наджи Шенсой вече не е техен треньор

Не че се хвалим, но на практика показахме, че имаме своите източници, които са надеждни и защо сме предпочитаната медия сред читателите. Доказахме, че сме сериозни и говорим за някои неща смело за разлика от други, които предпочитат да си замълчат. Но да си дойдем на въпроса… наджи шенсойСъс свое нарочно изявление от пресцентъра на ОФК „Пирин“(Благоевград) ни уведомяват, че тимът ще има нов треньор, за което вчера, а и преди това, ние от югозападния таблоид първи писахме, споменавайки дори името на заместника на Наджи Шенсой. Сега остава от клуба в стефан геновнай-големия град на Югозапада да оправдаят информацията ни, че той ще бъде Стефан Генов.

Иначе в позицията на ОФК „Пирин“(Благоевград се казва, че клубът: „изказва дълбоката си признателност и благодарност към старши треньора Наджи Шенсой за добре свършената работа, и най-вече за постигнатата цел – оставане в групата на майсторите. Неговото име остава написано в историята ни като треньорът, който пое ангажимент в тежък за „Пирин“ момент и го доведе до изпълнение. Той ще остави дълбока следа с професионализма и подхода си, които ще са от помощ за всеки бъдещ треньор на „орлетата“.

Датата за старта на шампионата остава непроменена и футболистите ще започват подготовката в понеделник, като традиционно в 18:00 ще бъде отслужен водосвет за здраве и успех в бъдещия шампионат – Първа лига. Клубът кани всички верни привърженици да присъстват за да се даде старт на нова успешна спортна година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене