Нов скандал в Благоевград! И Камбитов плагиатствал празнични честитки от страницата на Тешово! Защо Томов плаща на PR – и по 40 бона годишно!?

По повод обвиненията към PR отдела на община Благоевград и действащия кмет Томов, за плагиатстване на текстове за празнични честитки, тази сутрин Галя Багданска от Благоевград публикува следния ткест в социалните мрежи: 

“ Понеже от два месеца чета постоянно, как кмета Томов или екипа му направили гаф, реших да се поровя и да проверя, дали пък предишния е бил безгрешен, защото за него и екипа му не пишехте така. И понеже много се забавлявах, когато се хванахте за един поздрав, който ПР-а на Томов бил „откраднал“, реших да проверя и поздравите на Камбитов….И какво мислите открих, ами 90 % от поздравите на стената на Атанас Камбитов са изплагиатствани от друга страница във Фейсбук, която се казва „Тешово“/ това е страницата на едно китно селце в Южен Пирин/. Прилагам за доказателство, няколко скрийншота /нали критиците на Томов и екип, така правят/. От всичко това обаче, има нещо по-важно от това, че Камбитовия екип е плагиатствал също и това е въпросът-кой е подържал страницата му, ПР-ът му или някоя външна консултанска фирма, срещу колко пари е правено…..ей такива, простички неща се питам аз. “ 

Въпросите на госпожа Богданска, са доста лигични и  повдигат въпроса, къде е логиката кметът Томов да плаща около 2500 лева на месец на своите PR -и. Само преди три месеца той публично обяви, война на медиите, отказвайки да работи с тях и ги хвърли на улицата в ръцете на съмнителни олигарси, които си плащат за да им се устоват интересите в местната власт. При такава политика къде е локигата пролет Трифонова да взема около 2000 лева заплата, а и не само тя. Разходът за отдел PR на община Благоевград, стига 40 000 лева годишно и видимо е напълон нежужен. Защо се повтарят грешките на Камбитов питаме ние от Топ Преса?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене