ПП ГЕРБ в област Благоевград затвориха офисите си във връзка с изпълнението на въведено извънредно положение за превенция на корона вируса

Във връзка с извънредното положение което въведа правителството на  НР България ,което единодушно бе подкрепено днес  и от депутатите от всички групи, ПП ГЕРБ в област Благоевград първи реагираха в изпълнение на въведеното извънредно положение.

От днес  във връзка със ситуацията всички офиси на партията в Област Благоевград са затворени ,служителите в тях ще спазят разпоредбата да работят от вкъщи .От днес е затворен и офиса на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев.

Заповедта на областният координатор на област Благоевград Андрей Новаков бе разпространена още снощи   и от днес тя е в изпълнение.

„Искаме за един месец това извънредно положение, то ни е нужно главно за недисциплинираните хора, които разнасят заразата. Ще дадем добър знак на народа, че в критични ситуации можем да се обединяваме“, каза в пленарна зала  премиерът Борисов при гласуването  за въвеждане на извънредното положение в страната .

Той подчерта, че днес здравната комисия ще получи предложения за затваряне на редица заведения за две седмици. Ще бъде издадена и заповед за работа от дома, където е възможно, но гишетата на институциите ще работят, за да не се „парализираме до край“, обясни още Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене