Читателите поискаха оставката на Недялка Цветкова!

ostavka“ Нека тази шефка на социалните в Гоце Делчев светкавично подаде оставка и се извини публично на жената. Явно не е за този пост – или липсва й образование ,или желание, или е с връзки назначена там .ОТ такива шефове на социални институции, нежелаещи да работят за българите, няма нужда и дори са крайно вредни. Ако няма социални помощи и грижи за българи в нужда, нека се закрият тези институции и се спестят парите на данъкоплатеца.Тогава може да се помага по друг начин на отбрани нуждаещи се, които наистина са в нужда. Шефката на социални грижи, ако е човек на място даже, ако няма пари, капацитет и възможност соц. служба, може сама благотворително през свободното си време да помогне с работа безплатно на жената и семейството й и може дори да организира колеги да помогнат вкупом доброволно. Такива примери има много в чужбина, точно от доброволни работници в социални институции, ама в България социалните гледат само топлото местенце и заплатката… “ това пишат в коментарите си читателите на агенция БЛИЦ  и информационна агенция www.toppresa.com и продължават : 

“ Срамувам се ужасно! Срамувам се,че съм българка!И то заради такива индивиди като тази „директорка“ на социални грижи!Мисля,че тя не бива да се води нито директор,което значи лидер т.е. отговорен човек и водач,нито социален пък и защо е ясно.Явно се е самозабравила и си мисли,че може да се гаври със сънародниците си тъй като има някаква си власт.Утре и тя може да се нареди на опашка за помощи,което си е съвсем реална переспектива в България.И да не плаши гаргите,защото ще и изпратим една махала цигани като наказание за арогантността,за да види за какво иде реч,да види що е скандали и неприятности.Гаднярка и дискриминаторка нека си подаде оставката веднага!“ пише госпожа Владимира Димитрова. А ето и един от по крайните коментари : 

„Е какво толкова това е типично за нас. Ако е мангалка ще се задейства цялата система. От друга страна да се оправя както може то така си е по-български. Ако оцелеете оцелеете …. наистина сме станали като измикяри. МНОГО ЖАЛКО ЗА КОЕТО. А онези като тая дебелана си гледат службицата и си пълнат тлъстата гуша  и хич не ги е еня. Гледайте пък какви ги свършила жената, взела че казала колко е безпомощна и отговора на ония е светкавичен – ОТКАЗ. Да се научи да си затваря устата. Жалки мизерници.. Оставка!!!“ 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене