Непознатият Неврокоп – ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО: Директорката на социални грижи в Г. Делчев отказа помощ на жена без крака, защото снаха й се обадила на медиите и защото била … мръсна…

София СтамбероваПреди месец и половина новинарска агенция www.toppresa.com публикува репортаж, озаглавен: „Жена без крака и съсипани от живота хора пълнят руините на бившия полк в Гоце Делчев”. В този репортаж основен акцент беше историята на госпожа София Стамберова. Сама жена гледа своята свекърва, която е без крака, съпруга си, който е с байпас на сърцето и с един крак в гроба, оцеляват без вода в стара барака без елементарни условия за живот. Историята покърти целия гоцеделчевски регион и получихме обаждания от доста хора, желаещи да помогнат.

Госпожо Цветкова, имате ли сърце?

Госпожо Цветкова, имате ли сърце?

Уви, само на думи, без дела. Месец и половина след излъчения репортаж нещата вместо да се подобрят са се влошили застрашаващо. Потърсихме отново София и разбрахме, че вместо разбиране е получила заплахи от директорката на социални грижи в Гоце Делчев и й било обяснено, че за нея вратата в институцията е затворена завинаги, защото се обадила на медиите. На всичкото отгоре и служителки на социални грижи буквално са се гаврели с нея.

Гледайте потресаващата изповед на една жена и се замислете. Никой не е застрахован да достигне до това положение. Този път с разрешение на госпожа Стамберова ще публикуваме нейния телефон/ 0893896171/, вярвайки че има хора, които искат да помогнат, но намеренията им се осуетили заради това, че нямат връзка с нея.

Ще публикуваме и първия ни репортаж с идеята да намерим спасение за семейството на София. Във втората част става ясно, че животът на съпруга на София зависи от този репортаж и реакциите след него.

За това не може и не трябва да бъдем безразлични.

ГЛЕДАЙТЕ!!!

Припоняме първа част :

Гледайте първа част, която заснехме преди повече от месец и половина!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене