Добра новина! Проф. Любен Стоков – дългогодишен, водещ специалист в областта по Ортопедия и травматология при Университетска болница по Ортопедия и травматология – София, ще преглежда в Гоце Делчев!

Безплатни прегледи ще извършват на 10 октомври специалистите от отделенията по ортопедия и травматология в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Стартът на деня на отворените врати е в 08.30 ч., а прегледите ще продължат до 17.00 ч. Входът е през тунела, свързващ болницата с поликлиниката/;
Проф. Любен Стоков – дългогодишен, водещ специалист в областта по Ортопедия и травматология при Университетска болница по Ортопедия и травматология – София, ще преглежда пациенитите.
Ще се извършват безплатни прегледи на деца по повод гръбначни изкривявания, вродени деформации на гръдния кош, на горни и долни крайници. Също прегледи на възрастни по повод дегенеративни заболявания на гръбначния стълб, тазобедрени стави, раменни стави. Травматични и остеопоротични фрактури на гръбначния стълб.  Посттравматични състояния, постооперативни състояния на опорно двигателния апарат. Тумори и тумороподобни заболявания в детска и зряла възраст.

Тел. за записване: 0751/95 135; 0888 868 663 от Понеделник до Петък от 9.00ч до 12.00 ч. и от 14.00 ч. до 16.00ч и 0898 418 940- лично
При необходимост от допълнителни изследвания, същите ще се заплащат на касата на МБАЛ “Иван Скендеров“ ЕООД.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене