Акция в благоевградския кв. „Грамада“ Щракнаха „белезниците“ на десетки автомобили, шофьорите в паника

Паякът на В. Атанасов днес „погълна“ много жертви….

 Изненадваща акция на „Паркинги и гаражи“ паникьоса шофьорите, свикнали да си паркират возилата, където им падне в благоевградския квартал „Грамада“. Днес около 14 часа огромният паяк влезе страховито в квартала и започна масовото преследване на неправилно паркиралите.

 Скоби бяха поставени на десетки автомобили, а някой от шофьорите успяха да се избавят от пипалата на паяка, бягайки панически. Шофьор сподели: От три години паркирам колата си тук, където работя, в складовете, и досега не съм имал проблем, какво им става, тюхкаше се изненадания водач. Паякът на Васил Атанасов не пощади никого днес.

 Мина по най-натоварената улица около училището в квартала, където е невъзможно преминаването от паркирани на пътя коли и за това сме сигнализирали многократно. След това рейдът продължи в района на Топливо и „Пиринснаб“. За около час улиците в квартала бяха нормално проходими. Седящите по кафенетата коментираха, че такива акции трябва да се правят ежедневно, за да се въведе ред в паркирането./struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене