Местния печат

печат

В. „Вяра”
Кюстендилци взривиха форумите: Арестуваха сина на лидерката на БСП Катя Янчева Мартин с наркотици
 

Синът на лидера на БСП-Кюстендил Катя Янчева – Мартин, е арестуван с наркотици в центъра на Кюстендил при акция на ченгетата завчера, съобщиха на редакционните телефони десетки кюстендилци. Проверка на вестник ”Вяра” установи, че действително има арестуван, но от полицията категорично отказват да съобщят дори инициалите на задържания. Случаят е покрит в пълна тайна и в разрез с изискванията на Европейския съюз и Конституцията за прозрачност в работата на полицията.

Дупнишкият педофил Чичо Тони назначен за барман в кафето на затвора, баща му – строителният бос Цветан Цеков, лепи плочки пред кауша, вдигна шадраван

Скандалният педофил на Дупница Антонио Цеков, известен с прякора Чичо Тони, е назначен на работа като барман в кафето на затвора. Той излежава седемгодишна присъда за блудствени действия с пълнолетни и непълнолетни момичета. Има няколко висящи дела, а през 2005 година е осъден отново за блудствени действия с малолетно момиче. В бобовдолския затвор той е цар и господар. Пръв приятел е на началството, твърдят затворници от бобовдолския затвор.

Николай Бареков в Благоевград: Местен човек от ББЦ, а не парашутист ще бъде водач на листата в Пиринско след отказа на Рашко Динков

 „Местен човек, а не парашутист, ще оглави листата на ББЦ в Пиринско за изборите”. Това заяви вчера на среща в Благоевград с областните и общински председатели на Перник, Кюстендил и Благоевград лидерът на ББЦ Николай Бареков. „Освен че ще бъде местно лице, водачът на листата ще бъде и човек от ББЦ, а не от коалиционните ни партньори. Не искам да обявявам името му, тъй като съм сигурен, че в момента, в който го кажа, от ГЕРБ и ДПС ще го разпънат на кръст”, коментира още той.


Кметът с рекордните 4,66 промила Явор Митов стана дъновист, качи цяло Баланово на Езерата

Хванатият да хвърчи по улиците с рекордните 4,66 промила кмет на дупнишкото село Баланово Явор Митов стана дъновист. Той качи цяло Баланово на поклонение на Езерата навръх дъновистката Нова година.

Управникът се запозна с колоритния професор Петър Велинов, шеф на Центъра по космически изследвания към БАН, и тутакси го покани на гости в Баланово.

 E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене