ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: „7Мицата на Хон Конг“ – Хон Конг „ЗОБ“

 Ден 4 от „7мицата на Хон Конг“
„ЗОБ“ – силовото парче

Позитивно настроение с нулев хейт…

Утре продължаваме точно в 19:00 с „Брат ми“ – Бандитското парче…

В социалните мрежи загатна за ударна поредица от песни. Ще споделиш ли каква е концепцията, изглежда доста интересно?

– Стартирам  авторски формат под името „7мицата на Хон Конг”.  Идеята ми е за 7 дни, да пусна 7 песни в 7 различни теми. Всичко по проекта е готово и официално започвам на 02.04.2018 г. Не е типичния албум или микстейп, това е изцяло моя схема. От понеделник до неделя по една песен, която ще публикувам точно в 7/19:00/ часа.

Къде можем да следим всичко това? Какво да очакваме?

– За първи път всичко  ще излезе през официалния ми профил във фейсбук и канала в YouTube. Няколко онлайн издания и форуми също ще отразят продукцията, но за тези които искат да чуят песните веднага след публикуването им, нека да следят профилите ми и сайта на Топ Преса – www.TopPresa.com. Може да очаквате страшно различни една от друга песни, моя стил, но и доста експериментални проекти. Всичко, което ще чуете не е съобразено с най-модерното в момента. За мен е важно да звуча автентично. Накратко, очаквайте много истина, ирония и пороци в „7мицата на Хон Конг”.

Остава ли ти време да пуснеш по едно ухо на големият поток български рап, който ни залива в последно време?

– Наистина излизат буквално песни на килограм. Опитвам се да отделям време, защото като си в бранша е важно  да чуеш какво има, за да знаеш какво да не правиш или пък да направиш.  Прави ми впечатление, че 80 процента от изпълнители пеят едно и също. Във всяка песен казват, че са „най-лошите”, „разхвърлят дебели пакети” и „твоята ми прави сещаш се какво”. С един приятел слушахме буквално 20 нови песни и тези фрази бяха навсякъде. Пълен цирк, живи и здрави. (ха-ха)

Като Хип-Хоп изпълнител имаш контакт с подрастващото поколение, било то от клубни участия, онлайн платформи, концерти. Как ти се струват новите българи?

– Виждам изключително активни млади хора, пълни с енергия и с желание за изява. С развитието на технологиите и социалните мрежи, едва ли не всеки сам си е медия. Всеки иска да коментира новини, спорт, музика и очаква внимание. Надява се на харесвания и интерес към публикациите, които прави. Тази мания може да отключи големи таланти и бърза популярност буквално с един клип сниман с телефон, както се случи  с Джъстин Бийбър. Проблема тук е, че със същата скорост може да се получи и обратният ефект. Ако не получат това, което очакват се започва с хейт, злоба, намръщени лица, направо стигат до депресия…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене