Шефът на ЮЗДП Д. Дамянов продължава с ротациите: Уволниха директора на ДГС Сандански Св. Костадинова, мястото и заема Атанас Диманков от горското в „Първомай”

Със заповед на директора на ЮЗДП от вчера е освободена от работа досегашната директорка на горското стопанство в Сандански Светла Костадинова., заповедта и бе връчена в края на работния ден вчера. В ръководеното от Костадинова горско стопанство започва щателна проверка, и назначаване на нов директор.

Според източници на struma.com в Сандански ще бъде спуснат директорът на на ДГС „Първомай “ Атанас Диманков, а за неговото място в Първомай се гласи един от заместниците му. Директорът на ЮЗДП Дамянов провежда упорито политиката на ротация в сферата на горите, с цял прекратяване на „обвързването “ на заемащите ръководни постове и прекратяване на корупцията в горските стопанства.

Ротационният принцип на управление дава резултат. Бяха направени серия от смени по места и напоследък корупционните практики понамаляха, както и контрабандата на дървесина на територията на Пиринско.

П. Иванова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене