Старши треньорът на „Пирин“(Разлог) Христо Джоджов: Отборът ни ще бъде по-силен от предишната година

2Отборът на Пирин Разлог започна подготовка с новия сезон в Югозападната трета лига

Наставникът на отбора Христо Джоджов изведе на първото занимание група от 34-ма футболисти.

„Имаме няколко момчета на проби. Включително и двама юноши на Левски. Привлякохме хората, които искахме. Сигурен съм че ще бъдем много по-силен отбор отколкото през миналата година“- коментира амбициозният млад наставник.

Сигурните нови попълнения са пет. Това са вратарите Абди Абдиков от Банско, игра дълги години в „Прин“(Гоце Делчев) и Радослав Урдарски от „Марек“, опитният полузащитник Мартин Газиев, който заради контузия не успя да облече екипа на Царско село в официален мач, аматьорският национал Кирил Домозетски от „Септември“(Симитли) и нападателят Кирил Вълов от „Велбъжд“(Кюстендил).

Заедно с тима тренира и бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) Стефан Терзиев, който заедно с още 7-8 футболисти е на няколкодневни проби, след които ще се разбере съдбата им и дали ще влизат в плановете на треньорския щаб. Последна дума за това ще има пък стари треньорът на отбора Христо Джоджов.

Първата контрола за „Пирин“(Разлог) е на 15-ти юли с „Вихрен“, а официалното представяне на отбора е предвидено за 5-ти август в контрола с македонския Саса Каменница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене