Местния печат

печат

„Вяра“

Георги Велинов бяга с болнични от кметските дела в бобошевското село Сопово, вечер дере гърло в кръчмата на Вергил Кацов от Дупница, на обед храни работниците на магистрала „Струма”

„Георги Величков смени кметския стол на бобошевското село Сопово с микрофон и черпак, весели клиентите в кръчмата на дупнишкия съветник Вергил Кацов”, разкриха жители на китното селце на редакционните телефони и пожелаха имената им да не бъдат публикувани. „От половин година се опитваме да го открием кмета Велинов, но той вечно е в болничен, не можем да вземем една бележка от кметството, която ни е нужна пред институциите. Величков не се вясва в общината, кметството стои пусто, а през цялото време от сутрин до вечер работи в кръчмата „До реката” в центъра на Бобошево, собственост на семейството на Вергил Кацов.

 

Гневна санданчанка лови дупки из улиците на града: Настилката по улиците в курорта кърти погледа, сърцето и колите

„Настилката на тротоарите и улиците в Сандански кърти… и погледа, и сърцето, и колите”, написа възмутена санданчанка след публикация на „Вяра” за дупките из южния град. Вдъхновена от публикацията на „Вяра”, нашата читателка се пусна из улиците на града, въоръжена с фотоапарат, и засне дупки, неравности и вдлъбнатини, които ни изпрати с посланието „Само днес направих 10 снимки на други централни места, където улиците са като след бомбардировка.

 

Злодеи отмъкнаха коня на полския пъдар Йордан Начев от Дупници, три дни кръстосва селата с четириногия полицай Дик, бистричанинът Агапи върна беглеца

Съвестният бистричанин Агапи откликна на апела за помощ и върна четириногия беглец Янко на стопаните му Йордан и Соня Начеви от Дупинца. Кончето било вързано на 100 м от къщата на стопаните си Начеви, но недоброжелатели го освободили и Янко избягал в неизвестна посока.

Йордан купил животното през пролетта, след като миналата есен апаши застреляха предишния му кон, и то на същата ливада. Разследването както винаги приключило с неизвестен извършител. Сега някой от злоба отвързал и Янко.

 

След публикация на в. „Вяра”: Заличиха „К*рвите на Благоевград и Кресна” от фейсбук, полицаят Валентин Ташев: Дъщеря ми няма нищо общо с качената снимка, това е компромат 

Засегнати изтриха от социаланата мрежа фейсбук еротичния сайт „К*рвите на Благоевград и Кресна”. Това стана факт, след като преди дни в. “Вяра” публикува материал, свързан с дъщерята на полицай от града, снимала се полугола в него. Изключително притеснен и разтревожен от публикацията, бащата на засегнатото момиче Валентин Ташев се свърза с репортер на вестника ни и поясни, че всъщност става въпрос за компромат от страна на недоброжелатели срещу дъщеря му.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене