ЗВЕРСТВО В БЛАГОЕВГРАД! Запалиха живо болно и сакато куче до гимназия навръх Цветница (СНИМКИ)

Живо, болно и сакато куче бе запалено тази нощ в близост до двора на Професионалната гимназия в Благоевград, научи ексклузивно struma.com. Невижданата човешка жестокост, изстреля на място представители на дружество за защита на животните и полиция, рано тази сутрин. Кучето било обгрижвано от представител на сдружение „Надежда за четириногите“, цяла зима, след като е намерено изоставено.

Емилия, е жената, която с месеци носила храна на животинчето, построила му къщичка, но тази сутрин буквално онемяла при страховитата гледка. Къщичката и кучето били опожарени. Хората, в квартал „Запад“, които живеят в съседство и познавали кучето са ужасени от проявената жестокост. Имат подозрения за подпалвача, но разчитат полицията да си свърши работата.

Свързахме се с г-жа Емилия Янева, която буквално бе потресена „Нямам представа как е станало всичко, предполагам, че кученцето е било живо, когато са го залели с бензин и са го запалили, давам показания в полицията и се надявам, злодеят да бъде разкрит“, каза Янева.

Припомняме, че в района действаше преди време отровител на кучета и котки, говореше се, че е служител в полицията, има заведени дела по случая. Следим какво ще установи аутопсията на кучето и как точно е загинало клетото животинче.

В. Иванова

 

 

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене