Клюките от Югозапада! Цицореста златотърсачка изостави ъндърграунд икона, намърда се в леглото на Митко Динев

Синът на милионера Динко Динев – Димитър е приел в обятията си поредната застаряваща златотърсачка в лицето на цицорестата пернишка плеймейтка Биляна Евгениева, съобщава „Таблоид“.

В последно време Биляна се беше кротнала и пристана на югозападната ъндърграунд икона Феодор Феодоров – Голямата Федка и се шушукаше, че стягат сватба. Брюнетката дори си направи огромна татуировка с името на изгората си на лявата предмишница. „Родих на 18 години от голямата си любов, с този човек живях 5 години, след това се разделихме, опитахме пак след време да се съберем. Втората ми голяма любов е Федката“, признаваше Евгениева, която мина през леглата на десетки знайни и незнайни фустогонци, сред които Христо Сираков, Мартин Данона и Благой Георгиев. Митичният Феодоров и Биляна имали краткотраен романс и в миналото, преди да се гаджосат сериозно. Босът обаче бързо се насити на цицораната и я изпрати в девета глуха.

Доскоро Евгениева драпаше в емоционална дупка без солиден спонсор и сама се грижеше за сина си, вече ученик.

Красавицата живее на квартира в София и приятелки я ожалваха, че има затруднения дори да си плаща сметките през зимните месеци. Внезапно през януари обаче се явил и рицарят на бял кон – дашният наследник на империята Диневи – Митко. Двамата се запознали на благотворителен бал по празниците и младежът веднага попаднал в мрежите на хитрата старлетка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене