Богдан Боцев се срещна със самодейци от Гоце Делчев

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев се срещна със самодейци от Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци и от танцова формация „Палави ножинки“ в гр. Гоце Делчев.

Пред тях той подчерта, че като част от местната власт в Гоце Делчев, развитието на културата и подкрепата за самодейните състави на територията на община Гоце Делчев, за него винаги е било изключително важно. „Сега, като кандидат за народен представител това не се е променило и ще направя нужното, за да подкрепя хората на изкуството и културата“, каза той и допълни, че е дошъл в репетиционната им зала, за да чуе техните проблеми, идеи, искания и виждания. „За мен, това са хората, които крепят българщината, патриотичния дух, нашия безценен фолклор и традиции. Толкова много радост и гордост са донесли на всички нас през годините“, категоричен бе Богдан Боцев. Кандидатът на „БСП за България“ допълни, че ансамбълът се е превърнал в емблема за града и се надява, че ще продължи и занапред така да прославя Гоце Делчев.

„Благодаря на всички самодейци за труда, за времето, което отделят, за ентусиазма, за радостта, която носят на публиката и затова, че съхраняват традициите ни“, обърна се към самодейците Богдан Боцев. Те от своя страна му благодариха за проявеното уважение, за отношението и подкрепата досега.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене