Борис Коцаков: Топ Преса е най – добрата медия в тази част на страната!

Легенди от Пирин и Македония – новият албум на Борис Коцаков вече на музикалния пазар

Младият фолклорен изпълнител Борис Коцаков издаде новия си музикален албум със заглавие „Легенди от Пирин и Македония“. През годините, той се утвърди като един от най – проспериращите фолклорни изпълнители от силния пол. Интересното при него е, че освен че изпълнява професионално български фолклор, той няма клипове, на който визията му както неговата, така и на песента да си приличат с някоя от предишните. Той е познат на читателите на Топ Преса и с удоволствие прие поканата ни интервю, относно всичко ново около него и издаването на новия албум. Ето какво сподели той за нас в кратък разговор с него по телефона.

 Здравей, Борисе. Как си и къде те намираме в момента?

Здравейте. Намирате ме вкъщи в моя роден град. Благодаря, добре съм. Чувствам се прекрасно и пия сутрешното си кафе и с нетърпение очаквах да се чуем за да проведем това дълго очаквано интервю.

За пореден път влизаш между редовете на Топ Преса с нещо ново, свежо и интересно. Би ли разказал за нашите читатели поводът, по който, днес ще говорим?

Първо искам да благодаря за твоята покана, да проведем това интервю. Поводът, който ни събира, днес е издаването на моя нов албум, който излезе на музикалния пазар съвсем, скоро.

 Разкажи ни подробности около издаването на албума. Как се роди идеята за името и защо, точно това име избра?

Албумът се казва „Легенди от Пирин и Македония“. Избрахме името, заедно с моите продуценти. Посветихме го на родния Пирин и Югозападна България. На всичко, което ни прави горди, че сме деца на този регион. Аз имам реклама, която звучи по време на мои участия. Рекламата завършва с думите, че телевизията, с която работя представя „ …легендите на Пирин и Македония с пресните на Борис Коцаков …“ от там дойде идеята за заглавието на албума. Смятам, че в последните години се наблегна на много заглавия от сорта песни и хитове за маса и т. н. , но нищо съществено, посветено на родната земя и Пирина. Надявам се, че ще се приеме добре от почитателите на нашата музика. Издаването на албума дойде с времето. Моите продуценти решиха, че вече е настъпил момента, в който трябва да пуснем албума на пазара и ето, че той вече е факт. Много съм щастлив. Искам да зарадваме всички почитатели на тази музика.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене