Ислямска държава се закани да отреже главата на порноактриса (ВИДЕО) (18+)

„Моите филми са сатирични и не вредят по никакъв начин на исляма. Много други холивудски продукции са далеч по-вредни за мюсюлманите!“

Това каза най-известната порноактриса, произхождаща от ислямския свят – Мия Халифа, след като получи поредните заплахи за живота си. Още през 2014 г. тя снима първия порно филм, носейки хиджаб на главата си и заплахите не закъсняха. Тогава ислямистите публикуваха в интернет колаж с нейна снимка и екзекутор за нея, който се кани зда я обезглави. Преди дни тя получи нова серия подобни заплахи, идващи от „Ислямска държава“.

На новата снимка зад нея, облечен в оранжев костюм и готов да й клъцне главата, е небезизвестният Джихади Джон, който беше убит през ноември 2015 г. в Сирия.

3

Калифа твърди, че е много уплашена, но се опитва да запази спокойствие.

4

В момента тя живее в Остин, Тексас, а се превърна в трън в очите на целия мюсюлмански свят, след като през октомври 2015 г. засне първото си порно как прави тройка, носейки хиджаб.

5 6

За него тя получи хонорар от 500 000 долара и оттогава се е снимала в много други порнографски продукции и отдавна е милионерка.

 

 

 

Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене