Тълпата е готова на протести и агресия вижда се от клип разпространен в социалните мрежи. Общинският съветник Сайди Чолак обижда представителите на институциите наричайки ги „боклуци“.

Ексклузивно! Незаконен ли е зоокътът на кметът на село Дъбница?

Както Топ Преса първа и единствено съобщи в момента тече акция по изземване на животните от зоокъта на село Дъбница, които са собственост на кмета на селото, Мустафа Мейзин!

Зоокът Дъбница е една от туристическите атракции за малки и големи, за местни и приходящи люде в гоцеделчевския регион. Основателят Мустафа Мейзинев и неговото семейство влагат време, труд и пари за утвърждаването на обекта като туристическа дестинация и градят планове за разширяване на дейността си. Зоокът Дъбница е една сбъдната детска мечта в дълбоката провинция.

На мястото има полиция и членове на Алиасът за права ни свободи на Ахмед Доган, които бранят институциите да си вършат работа. Водещите фигури са водачът на листата на АПС Ахмед Вранчев и активистът на Доган от Брезница – Сайди Чолак. Тълпата е готова на протести и агресия вижда се от клип разпространен в социалните мрежи. Общинският съветник Сайди Чолак обижда представителите на институциите наричайки ги „боклуци“.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search