Добро наследство: Новият областен управител В. Сарандев започва с летящ старт! Стартира изпълнението на проект „Зелени сгради за общо зелено бъдеще“, разработен от екипа „Михайлов“

Проект за ремонт и обновление на сградата на областна администрация -Благоевград, разработен от екипа на ексобластния управител Бисер Михайлов, стартира в началото на управлението на новия губернатор Валери Сарандев. Проектът „Зелени сгради за общо зелено бъдеще – Green“, който областна администрация, начело в Михайлов спечели, ще бъде изпълнен по времето на Сарандев.

Той е за около 180 000 Евро и предвижда ремонт на сградата, повишаване на енергийната ефективност на ниското тяло и завършване на цялостната и визия. Ексобластният Б. Михайлов направи пътека до институциите с искане за цялостен ремонт на сградата, която е в топ център на Благоевград, затова проектът, който спечелиха бе добра новина, резултат от усилията на екипа „Михайлов“.

Вчера на церемонията по смяната на властта, злонамерени и такива с къса памет, коментираха крещящата нужда от ремонт на сградата, забравяйки, че амбициите на Михайлов бяха далеч по- големи, не само частични ремонти, но и цялостен нов облик на областна администрация, който ще стане факт със стартиралия проект.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене