Животни и велосипедисти застрашават ежедневно шофьорите по пътя за „Бодрост” над Благоевград

животни благоевград

Оставени без надзор животни излизат внезапно на пътя към местността Бодрост над Благоевград и могат да предизвикат страшни катастрофи, това алармираха за пореден път читатели. Пътуващи с коли към местностите „Бодрост” и „Картала” срещат изключителни препятствия докато стигнат до мястото, към което са тръгнали.
Собственикът на стадото от снимката, както и на няколко коня и понита, допуска редовното преминаване на животните през острите завои на пътя до местата за отдих над Благоевград. Животните изскачат изненадващо пред автомобилите току преди планинските виражи и инцидентите висят на косъм, казват читателите ни. Според тях това се случва ежедневно, особено след като времето се пооправи.
Освен препятствията от животни, продължава и рисковото спортуване на велосипедисти, които карат по главния път. Особено внимателни трябва да са шофьорите в сумрачно време, защото колоездачите не са облечени с отличителни жилетки и понякога се забелязват трудно.
Нашите читатели призоваха и органите на реда да бъдат по бдителни към въпросното трасе с оглед на навлизането на пролетно-летния сезон и увеличаването на трафика към любимите места за почивка на благоевградчани.

struma.com

коне-благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене