КУЛТОВО!!! Красимир Каракачанов за предстоящите избори: В момента нещата са като на циганска сватба

„Няма нищо лошо да има съвпадения в програмите ни с други партии, искам просто да признаят откъде са взели точките

Темата за пенсиите, за нелегалната миграция и битовата престъпност – за тях се борихме упорито в парламента“. Това заяви в ефира на БНТ Красимир Каракачанов.

„Преди изборите всички излизат и предлагат тези приоритети, а защо не ги приехме по-рано, докато работеше парламента“, добави още той.
„Важното оттук нататък е какво ще се прави след изборите, защото българинът е свикнал да слуша кой какво обещава“, смята Каракачанов. Той обясни, че партиите трябва да седнат и да изяснят болезнените теми за обществото ни. Крайно време е да заровим измислените проблеми, заради които заровихме нацията. Нека ги реализираме заедно. „И нека не забравяме какво обещаваме“, казва Каракачанов.
„В момента нещата са като на циганска сватба – един дава каруцата, един магарето, един всичко на един път“, допълни той.
„Европа се разпада не защото идеята за обединена Европа е лоша, а защото тя е на чиновниците. Оттам казват, че мигрантите щели да разрешат демографския проблем“, допълни той. Той подкрепи Доналд Тръмп в становището му за икономиката на Америка. И заяви, че е сигурен, че голяма част от САЩ го подкрепят./Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене