Проверката! Кметът на Кузьово Исмаил Атип и братовата му жена в жесток скандал за имоти

Снахата звъни на 112, за да спре сблъсъка между двамата братя

Сигнал до 112 за агресивно поведение в пияно състояние, бе подаден вчера срещу кмета на белишкото село Кузьово Исмаил Атип, за случая struma.com съобщи снощи. Около 14 часа на спешния телефон се обадила жена, която съобщила, че кметът Атип е пиян и налита на бой, озверял.
Незабавно на място отишли полицейски служители, които предотвратили разрастването на скандала. Днес сутринта жалбоподателката бе извикана в кабинета на кмета на Белица Радослав Ревански, след разговорът с нея Ревански заяви: Имало е скандал вчера между кмета Исмаил Атип и брат му. Семеен скандал за делба на имоти, няма нищо общо с работата му като кмет. До бой не се е стигнало, но братовата му жена е подала сигнала до 112, за да избегне по -сериозни последици. Дали е бил пиян аз не знам, хората така твърдят.
Подозират, че е бил пиян. Днес ще разговарям и с кмета, да го предупредя, че ако имат някакви проблеми с брат му да ги решават по мирния начин, а не с общоселски скандали, каза Ревански.
Хората в Кузьово вчера цял ден говориха за случилото се, осъждайки кмета, че се държи по този начин, който не му приляга. Полицията също е предупредила селския големец да не се саморазправя със семейството на брат си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене