Скандална плеймейтка взриви хайлайфа у нас с признание: Искам секс с Бербатов (Горещи снимки) 18+

Десислава Димитрова, една от финалистките в тазгодишното издание на конкурса „Мис Плеймейт“, разкри пред столичен всекидневник пикантни подробности за своя живот. Скандалната плеймейтка сподели, че иска да прекара една гореща нощ в леглото с Димитър Бербатов. „Висок е и има хубави сини очи“, твърди чернокосата красавица.

Тя признава, че неведнъж са й предлагали пари, за да си легнат с нея. „Дори един беше написал на визитната си картичка – „кажи ми колко искаш?“. Секс за пари е отвратителна работа! Понякога един жест е много повече от техните пари“, категорична е Деси.

В откровенията си плеймейтката стига дори и по-далеч. „Мъжът до мен трябва да има пенис над 18 сантиметра, за да ми бъде изцяло по мярка. Той трябва да е сериозно надарен изцяло“, твърди брюнетката.

Финалистката в конкурса „Мис Плеймейт“ заявява още: „Никога не броя колко пъти съм правила секс. Но го правя толкова често, че изгубвам реална представа за времето и пространството. Просто съм в небето, а там всичко е някак си друго.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене