ВИДЕО: По оригинален начин, празнуват патронния празник на Трето ОУ училище в Гоце Делчев

_MG_4230

 

[button class=“btn_bigred“ url=“http://tv.toppresa.com/897/video-po-originalen-nachin-praznuvat-patronniya-praznik-na-treto-ou-uchilishte-v-gotse-delchev“ text=“ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК“]

Да се чества патронния празник на Трето основно училище „Братя Миладинови“ в края на март е традиция на учебното заведение от дълги години. 37-то издание на празникът да е по-различен, решиха учителския колектив тази година.
Пенсионираните учители с трогнати от специалното внимание с удоволствие присъстваха на тържеството, а срещата с бивши колеги предизвика и сълзи от радост и положителни емоции.
Училището винаги се е славело с това, че има много групи по свободно избираем предмет, за което много е допринесло работата по програма „Успех“ на МОН. Най атрактивни са певческата група, фолклорната група и най-скоро сформираните два мажоретни състава, които вече са на изненадващо високо ниво.
Специални дипломи и награди, връчи директорът Марияна Халачева на ученици, завоювали престижни места в различни ученически конкурси и състезания на местно и национално ниво.
Учителите – ветерани бяха поканени да разгледат реновираната сграда на училището и да се запознаят с новите условия при които се обучават децата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене