Стойчев и Богданов – голямата комбина?!

Нещата стават много сериозни, и нагло груби, а хората виждат всичко което се случва и вече не искат да мълчат. Искат гласовете им да бъдат чути. Чрез страниците на Топ Преса искат да зададат няколко важни въпроса. Но първо да обърнем внимание на това, което народа пише по форумите:

* „Аз съм симпатизант на партия ГЕРБ, ама такива работи не трябва да се случват. Иван Стойчев ако има доблест трябва незабавно да подаде оставка като координатор на Белица. Относно Савеклиева тя с нищо не е виновна. Г-жо Савеклиево поискайте оставката на Стойчев това е моралното в момента и това трябва да стане, защото иначе вие ще изгорите“.

* „Престанете вече, много добре знаем това е дело на Иван Андреев – Айдуко ,защото иска да сложи неговата жена на мястото на Иван Стойчев, но няма как да се случи. Никой не може да го замести. Да е ясно“.

* „Защо го държат толкова тези от ГЕРБ този некадърен лидер? Нима не гледат, че партията губи много и то доста много гласове от както е лидер??? А може би това им е целта да затрие партията в общината, ако е така добре ще го постигнат, скоро. Иванее, Иванее голям срам….. но ти ако имаш срам отдавна да си подал оставка“.

* „Съвсем скоро ще излязат записи как Стойчев плаши със Савеклива и голям човек от ГЕРБ – София. Двамата със Савеклиева крадат от държавата не само по тази схема, ами питайте кой разреши на баща му да дава дърва от горското в училището“.

Това е малка част от коментарите, които може всеки да прочете в онлайн пространството. Хората вече не се страхуват, даже дават съвет лидерите на ГЕРБ час по скоро да се отърват от Стойчев, защото само губят от това, че той се тупа в гърдите, че ще звънне я на Цветанов, я на Бойко. С подобни думи плаши в местната кръчма. В редакцията на Топ Преса позвъниха жители на Белица, за да споделят, че кравите на Стойчев са останали без субсидия. В момента тече дело и разследване защо и как се е стигнало до това позорно ограбване на евро пари. Хората питат и за двете дърводобивни фирми на Иван Лазаров Стойчев. “Вероника-Лазар – 2002” ЕООД, която е с два склада на територията на гр. Белица и “Адриана 52” ЕООД, която се води на името на…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

(8-14 декември 2017 г.)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене