ВМРО гневни! Лидерът на войводите в Петрич Ст. Божинов написа сам новия епизод от „Играта на хамелеоните“ – „Битката за синя зона“

Отнеха на ВМРО водещата роля в синята зона на Петрич, работещите в нея бяха избраници на войводите и в града се знаеше, че тези, които поставяха скобите в синя зона са протежета на войводите. От няколко дни обаче хората на ВМРО са подменени с нови, което оформи и сюжетната линия на следващия епизод във филма „Играта на хамелеоните“.

„Битка за синята зона“, това стана ясно от поста на страницата на лидера на ВМРО в Петрич Стоян Божинов, който написа: „Започна гербаджийското управление на Синя зона, можете да си паркирате където си поискате“, Божинов е подплатил изявлението си с неправилно паркиран автомобил.

Припомняме, че в първия епизод на филма ви показахме кадър, на който се вижда Божинов в компанията на гербера, ексшеф на ДАИ- Благоевград Г. Ангелски, и бизнесмена-протестър, строителят на нов Петрич, Вл. Заечки.

Тримата вдигаха наздравици в дружески разговор. Нарекохме филма с тяхно участие „Играта на хамелеоните“, тъй като партийното „кръвосмешение“ на маса, бе индикатор на оформящи се коалиции, заформящи интриги и извади на показ нови лица, преминали през почти всички политически партии, тръгнали да стават център на предстоящите предизборни битки.

След първия ни епизод знаещи петричани коментираха, че кадърът е от празненство на ВМРО след изборите, на което Божинов поканил приятели и колеги да почерпи за добрия изборен резултат на неговата партия. Днес същия този Божинов скочи срещу герберите, с които вдигаше наздравици преди дни.

Интригата се заплита, кой с кой е и за каква роля се бори, скоро ще стане ясно. А засега ще гледаме поредния епизод „Битката за синя зона“ и предстоящите удари под кръста на довчерашни партньори. Напрежението расте, очаквайте кулминацията му.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене