Две първи места, специална награда и портрет на Васил Левски за Първо ОУ – Гоце Делчев след конкурса „Аз обичам България“

Ученици и учители  от Първо ОУ „Св. св  „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев вчера се поздравиха с поредния си успех, достоен за гордост, който им донесе първи места в ежегодния конкурс на Ротари  клуб – Гоце Делчев „Аз обичам България“.

В него със свои есета, стихотворения, рисунки и мултимедийни презентации, участваха над 550 деца от цялата област.  Организираният ежегоден ученически конкурс от ротарианците в Гоце Делчев е посветен на 1-ви ноември – Ден на народните будители.

Така повече от блестящо бе представянето на участниците от Първо ОУ в Гоце Делчев, като седмокласничката Мария Посекова спечели първото място за есе по темата „Аз обичам България“.

С първо място бе удостоена и презентацията по темата на Иван Горанов от 8-ми „в“ клас. Две поощрителни награди за есе и рисунка спечелиха учениците също от Първо ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Ивана Ванчева от 7-ми „б“ клас и Антон Андонов от 4-ти „в“ клас.

Специалната награда за стихотворение също отиде в елитното училище, тя бе връчена на малката поетеса от 4-ти „в“ клас Ивелина Мушева, която представи свое стихотворение също по темата „Аз обичам България“, с което изправи залата на крака с бурни аплодисменти.

Ротарианците от Гоце Делчев високо оцениха активната дейност на учителите от школото в подготовката на децата участници в конкурса, както и цялостното обучение в училището.

Особени благодарности получиха учителите по български език и литература, а директорът на училището Людмила Дерменджиева получи безценната награда за целия учителски колектив – невероятен портрет на дякона Васил Левски, символ на свободата и любовта към Родината и свободния български дух.

От името на учителите и учениците на Първо ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и респективно от родителите на децата, директорът Людмила Дерменджиева изказа благодарността на всички гоцеделчевски ротарианци, за техните благородни и патриотични инициативи, насочени към подрастващото поколение.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ОТ СЪБИТИЕТО САМО НА www.toppresa.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене