Кметът д-р Камбитов откри обновената детска градина „Ведрица“

kambitov-3

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откри обновената детска градина № 1„Ведрица“ в Благоевград. На официална церемония  той преряза лентата на новообособено помещение в детското заведение, в което децата ще провеждат занимания, свързани със спорт, изкуства и др. Възпитаниците на детската градина изнесоха богата музикално-танцова програма, с която поздравиха гостите и своите възпитатели. Под нестихващи аплодисменти, малчуганите показаха умения, свързани, както с народния фолклор, така и с модерната хореография.

kambitov-2

Кметът на Благоевград  д-р Атанас Камбитов декларира готовност Общината да помага и  бъдеще, както го е правила до този момент.  В знак на благодарност за оказаната подкрепа, директорът на детското заведение Антоанета Григорова подари на кмета Камбитов  статуетка на богинята Фортуна, която според митологията е богиня на щастието и късмета.

„Благодаря на Вас и Вашия екип. Благодаря, че имахте волята и желанието да направим този ремонт, благодаря, че ни повярвахте. Няма думи да опиша радостта на децата, благодаря от тяхно име и от това на родителите“, каза в част от приветствието си директорът на детска градина „Ведрица“ Григорова.

Освен новообособеното помещение, в двора на ДГ „Ведрица“ беше изградено и аварийно стълбище“, съгласно изискванията за пожарна безопасност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене