Отличиха градоначалника на Белица Радослав Ревански с приз „Кмет на годината 2016“ в категория „Паркове и градска среда“

Зелени проекти и обновени паркове донесоха призове на Русе, Самоков и Белица в категорията „Паркове и градска среда“ в националния конкурс „Кмет на годината 2016“, организиран от портала на българските общини Kmeta.bg.

Тримата градоначалници бяха отличени тази вечер на специална церемония в хотел „Маринела“.

В раздел „Малка община“ призът отиде при кмета на Белица Радослав Ревански, в раздел „Средна община“ – при градоначалника на Самоков Владимир Георгиев, а в раздел „Голяма община“ – при кмета на Русе Пламен Стоилов.

„Приемам признанието с благодарност и уважение, но то нямаше как да се случи без колективната работа на цялата администрация на община Белица. С още по-голяма сила важи принципа ми на управление – ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!“, коментира минути след като получи наградата градоначалникът на Белица.

Отличието „Кмет на годината“ е удовлетворение, но и огромна мотивация за екипите на местната власт, тъй като кметовете превръщат признанието на хората в градивна конкуренция помежду си.

Неслучайно са отмерени и успехите и на Радослав Ревански с приза „Кмет на годината“ 2016 в категория „ Паркове и градска среда“.

„Искам да се обърна от тази висока трибуна към младите – да се занимаваме с политика и общиственополезна дейност, за да развиваме нашата родина“, призова той.

„Сигурни сме, че Радослав Ревански ще превърне признанието на хората в още по-голяма отговорност в полза на всички жители на малката ни, но с огромни възможности община“, коментираха наградата на градоначалника си и жителите на община Белица.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене