Депутатът Димитър Танев: Резултатът от изборите е лична победа на ген. Радев, а не на БСП

Структурата на ПП ГЕРБ в Петрич си свърши работата, с най-малка разлика сме на фона на резултатите в страната

Депутатът от Петрич Димитър Танев направи своя коментар за провелите се вчера президентски избори. В Петричка община разликата между двете политически партии- ГЕРБ и инициативния комитет на БСП е 3500 гласа в полза на кандидата от БСП ген. Румен Радев.

Димитър Танев подчерта, че на фона на всички други общини в страната Петрич е може би една от тези с най- добър резултат и най- малката разлика, което означава, че като структура в града са си свършили добре работата. Според него може би в представите на избирателите все още не е узряла мисълта, че може жена да бъде начело на държавата. Или може би партията не е успяла да покаже добре качествата на техните кандидати Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

„Това не е успех на БСП, този резултат е лично постижение за ген. Румен Радев. На местно ниво ние показахме, че имаме добър резултат.

Ситуацията, в която ГЕРБ се намира в момента е много трудна, но ще излезем от нея още по-силни. Премиерът Бойко Борисов иска стабилност за страната, но и на него му дойде в повече. Безспорен е фактът, че през тези две години от както ГЕРБ е на власт премиера успя да стабилизира страната. И това на всички им е ясно.

На гражданите от община Петрич дали гласа си за ГЕРБ и нашите кандидатите за президент и вицепрезидент искам да благодаря за подкрепата.“ – каза Димитър Танев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене