„Опел“ прелетя през кръстовище и се разби в стена в Благоевград, изоставиха го

Лек автомобил „Опел“ катастрофира тази нощ на кръстовище в Благоевград, никой не е търсил медицинска помощ. След инцидента автомобилът е изоставен, съобщава БГНЕС.

Лекият автомобил „Опел-корса” с кюстендилска регистрация се движи по ул. „Славянска” от поликлиниката в посока центъра на Благоевград. Преди кръстовището с ул. „Братя Миладинови” има гърбица, след което „Славянска” се изкачва стръмно в посока стадиона.

Виждайки своеобразния трамплин преди кръстовището, водачът на „Опел“-а натиска спирачки. Плъзгайки се 10-ина метра лекият автомобил се разбива в основата на малка стена на отсрещната страна на улицата, наклонен е и пътен знак.

По чудо по време на автопроизшествието по ул. „Братя Миладинови”, водеща към портала на МБАЛ, не е имало друг автомобил, който е с предимство пред неуспелия да спре. Както и пешеходци.

При удара пада предната регистрационна табела, изтича антифризът.

Лекият автомобил е изоставен на 100 метра от удара на пътното платно. Никой не е търсил медицинска помощ, по тази причина не е ясно кога е станал инцидентът – през нощта или рано тази сутрин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене