Малшансът продължава да преследва Димитър Макриев

Роденият в Гоце Делчев отново успя да отбележи попадение и след десетия кръг

Българинът остана резерва за отбора си „Неа Саламина“, който победи тима, където игра за последно друг неврокопчанин Костадин Башов – „Анагениси“(Дериня). Тимът от Ларнака взе успеха, след като отбеляза два безответни гола.

Крайното 2:0 бе оформено през първото полувреме като техни автори станаха Колокудиас и Мааки. Това е втора поредна среща, в която Димитър Макриев остана на резервната скамейка. Той влезе в игра в 78-та минута на мястото на автора на първия гол Колокудиас. Със спечелената победа „Неа Саламина“ се изкачи на 8-мо място с  12 точки, а „Анагениси“ е на последното място с актив от само 1 точка.

Така неврокопчанинът все още не е отбелязвал гол за разлика от миналата година, когато бе определено реализаторски Терминатор. Той вкара 19 гола през кампанията и помогна на „Неа Саламина“ да отбележи едно от най-успешните си представяния през последните години напук на различни специалисти, които предричаха крах на тима. Отборът на гоцеделчевеца завърши през май на шестото място в шампионата. Той раздели приза с аржентинеца Фернандо Кавенаги от шампиона АПОЕЛ(Никозия) и с бразилеца Андре Алвеш от АЕЛ(Лимасол), които също се разписаха по 19 пъти през сезона.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене