СКАНДАЛ!!! Безобразно съдийство лиши хандбалния „Пирин“(Гоце Делчев) от успех срещу НСА (ВИДЕО)

„Няма такова съдийство! Не съм виждал подобно престъпление нито в България, нито в чужбина, късдето съм работил“,заяви старши треньорът на ХК „Пирин“(Гоце Делчев) Николай Пиргов след мача с НСА

Той бе от поредния кръг на мъжката „А“ хандбална група, игран в София и завърши с поражение за неврокопчани с 23:22, за което главна вина имаха международници №1 в България Юлиян Горецов и Николай  Башев. Те направиха всичко възможно, за да направят така, че отборът от града край Места да загуби. Тяхното безобразие започна с изгонването на Димитър Ортомаров при една ситуация, в която според специалистите той не би трябвало да бъде санкциониран. След това с различни трикове те успяха да постигнат своето – вбезиха публика, треньори и състезатели в зелено. „Това бе ад. Пладнешки обир на труда на момчетата. Не може да поведем с по 3, 4 или 5 гола и след това тези „съдии“ да ни връщат обратно. Това прилича на футбола вече. Пороци, които не водят до нищо добро. Ние заслужавахме да постигнем победа с поне 5 попадения разлика, а те ни попречиха просто. Явно някой не иска да играем. Ако така се прави развитие на спорта, на хандбала, то жалко. Да кажат, ако трябва да играем в друго първенство – на Гърция или на Македония и да знаем, че нямаме място в България!!! Щом сме неудобни, просто това да си го кажат и да не се харчат излишни пари от бюджета ни – подиграха ни се, направиха ритуално екзекутиране на нашия отбор…“, това коментира още Николай Пиргов.

За да се уверят всички в произвола, на който бяха подложени хандбалистите на „Пирин“ и на вниманието на БФХ предлагаме ексклузивен запис от безобразния мач, игран в София. Ние само и единствено от ТОП ПРЕСА показваме за първи път кадри от срещата, която някои, може би, искат да бъде скрита!!! Верни на истината обаче, предоставяме на вниманието на всички какво бе сътворено срещу отбора от града край Места!!!

Първо полувреме:

https://www.youtube.com/watch?v=fiIO5P_ADnY

Второ полувреме

https://www.youtube.com/watch?v=P-oAKt-wT58&app=desktop

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене