„Пирин“(Разлог) победи „Битев“(Ихтиман) и изплува над зоната на изпадащите

Отборът на „Пирин“(Разлог) успя да постигне третата си победа за сезона, след като надделя над „Ботев“(Ихтиман) с 1:0

Мачът бе от 13-ия кръг на Югозападната Трета лига, а това бе първи успех като гост на тима, воден от Христо Джоджов през този сезон .
Гостите влязоха по-добре в мача в първите минути и един от най Тодор Пандев удари греда в 10-тата минута. До края на полувреме домакините натиснаха , но не успяха да достигнат до голови положения.
Единственият гол в мача вкара Николай Раданов в средата на второто полувреме. Той направи точна добавка ,след като Пандев отново удари греда. Дебют за Пирин Разлог направиха нигериецът Жегади Самсон и уругваецът Матиас Херера. Той дойде от испанския Виляреал С. Това бе първото от двете поредни гостувания за отбора от Разлог, който в сряда ще гостува и на съименника си от Гоце Делчев.

В същото време стана ясно, че тимът от планинското градче ще задържи двамата си нови футболисти.
От столичния „Септември“ бе привлечен нигерийският нападател Жегади Самсон. Другото ново име в Пирин Разлог е испанският халф Матиас Херера. Той пък идва от Виляреал С.
Двамата направиха вече няколко тренировки с новия си отбор , а вчера изгледаха от трибуните на градския стадион в Разлог победата на аматьорите ни национали над Сан Марино с 5:1.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене