БСП-Благоевград организира неделни срещи в подкрепа на генерал Румен Радев и Илияна Йотова

Днес местното ръководството на БСП посети голяма част от селата в община Благоевград. Начело с областния и общински председател на БСП – Николай Бошкилов, и народния представител – Кристиан Вигенин, социалистите се срещнаха с жителите на село Логодаш, Селище, Зелен дол, Българчево, Бело поле и Рилци.

„Срещите очи в очи са изключително важни за хората, защото по този начин се докосваме до техните най-наболели проблеми. Ето например в село Селище жителите се притесняват за децата си, за младите хора, които търсят препитанието си в чужбина. Но генерал Румен Радев заяви, че България ще бъде уютен дом за всички българи. Точно поради тази причина призовахме всички жители да гласуват с №13 ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ”, заяви Николай Бошкилов.

Народният представител от „БСП лява България“ – Кристиан Вигенин, разговаря с жителите на село Логодаш, които му споделиха за жалбата им срещу третата кариера, планирана в непосредствена близост. Жалбата е приета, но делото е насочено за след една година. Дотогава процесът е спрян.

„Министър Петкова все още не е изпълнила обещанието си да се срещне с жителите. То вече няма и смисъл – скоро ще има ново правителство. Но първата стъпка е избирането на Румен Радев за президент. №13 в бюлетината!’’, коментира и Вигенин.

В село Българчево социалистите бяха посрещнати от кмета Елена Стойчева и жители, облечени в традиционни български носии. Те са убедени, че генерал Румен Радев ще бъде петият президент на Република България.

В неделните срещи се включиха и бившият депутат и член на Националния съвет на БСП – Емил Костадинов, както и Юлиян Гошев. Те увериха събралите се жители, че генерал Радев ще бъде президентът на българите и на България, а не една или друга партийна централа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене