СКАНДАЛ!!! Фолкдивата Деси Слава със странни сексуални наклонности. Искала секс с травестит

Това разкритие направи самият обект на мераците й. „Предложи ми преди време да си легнем заедно. Желаеше да види дали ще ме възбуди. Категорично  отхвърлих поканата. Бях наясно какъв провал ще претърпи Десито с мен”, разказва „дамата” с артистичен псевдоним Роза

Споменатият по-горе травестит е първият българин, сложил си силиконови гърди, твърдят запознати. Освен, че е участвал в шоупрограми по света и у нас, той се любел и за пари. Оферти към търсачите на екстремни сексуални усещания двуполовият индивид публикувал в интернет сайтове. Обявите си илюстрирал със снимки,  от които човек трудно би разбрал мъж или жена е, пише HotArena.

По думите на пловдивчанина Деси Слава била сред най-близките му приятели. Голяма дружка му бил и Азис. Разкритията на травестита Роза за Деси Слава определено са шокиращи и повдигат въпроса докъде може да стигне фолкзвездата в сексуалната си разкрепостеност. Впрочем част  от  отговора  отдавна се знае – самата певица заяви преди години в интервю за мъжко списание, че не изключва възможността един ден да се пробва и като лесбийка.

„Доста мъже са ми казвали, че много им харесва да гледат секс между жени. И аз го намирам за красиво, макар че никога не съм опитвала и не ми се е искало до този момент. Но не се кълна, че няма да ми се случи, знам ли…”, откровеничеше пайнерката пред журнала „FHM”.

Тук му е мястото да припомним, че Деси Слава има известен хомосексуален опит. Когато навремето беше във „ВИП Брадър” тя дари с ласките си жената на риалити шампиона Здравко  от Приморско, когато разголи бюста на сливналийката Христина и разкопча  панталона й.

Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене