Ice Entertainment представя Лица от Югозапада

LicaOtIugozapada

Весела Алексиева: Мъжете се плашат от силни жени

VeselaAleksieva

Весела Алексиева e завършила Музикален театър в Югозападен университет „Н. Рилски“ – Благоевград. Основно се занимава с пеене, танци и актьорско майсторство. Свири на пиано и акордеон. Обича да се разхожда сред природата с кучето си Памела (Кокер Шпаньол), да пътува с приятели и да се забавлява в клубове. Участвала е в няколко конкурса, стига до финалите на „Мис Мерилин“ и печели конкурса „Танцуващи Момичета“ на рап изпълнителя Айс. Участва в три негови видео клипа. Весела е собственичка на салони за разкрасяване „Beauty Center Vesi“…

Vesela_Alexa

Alexa

За повечето модели и манекенки се говори, че са глупави златотърсачки, ти си висшистка със собствен бизнес. Как успя да постигнеш това?
– Образованието е много важно за един човек, и  ако той  иска  да се  развива  трябва  да е  образован  и  следва  целите си. Това , което завърших  „Музикален  театър”  е слабо  развито  в  Благоевград  и няма развитие, реших да се захвана с някакъв бизнес.  Съвсем  случайно  запознах  курсовете  за  козметик . Хареса ми, ходех  с много желание. След  като завърших  курса  с  помощта  на  родителите  ми , на  които  много  благодаря,  че  ми  помогнаха  и ми   дадоха начален  тласък,  направихме   козметично  студио , което  вече  трета  година  работи много успешно.

Правиш много фото сесии, не се ли уморяваш от толкова много снимки?
– Обичам да се снимам, имам страшно много дрехи и обичам да позирам.
Всяка снимка е история, тя запечатва не само образа, но и емоцията на човека.
Имам хиляди снимки от фотосесии в България и почти цяла Европа. Миналото лято направих много хубава сесия по плажовете на Порто в Португалия и Сантандер в Испания. Там бях по покана на брат ми, който има бизнес в Испания. Това беше неговия  подарък  за рожденият ми ден. Там хората са много приятни, не са като в България.

Каза че си изгубила вяра в хората, защо?
– Защото живота е такъв, хората вече не са хора.
Завиждат, говорят зад гърба ми, постоянно се опитват да ми направят мръсно и то хора на които съм имала доверие. Те не знаят през  какви премеждия съм минала и какво съм преживяла.

Какво си преживяла?
– Имах много здравословни проблеми, лежах един месец в „Пирогов”. По това време бях изпаднала в сериозна депресия и  не се интересувах от салона, от пари, от слава и кариера. За мен беше важното да изляза жива и здрава от болницата. Забравих за  Facebook-а, за телефоните ми и таблета.
До мен бяха семейството ми и няколко от най-истинските ми приятели. Няколко пъти в живота ми съм преживяла много болка, телесна и душевна. Но аз не се предадох, посрещнах изпитанията на съдбата с гордо вдигната глава и се преборих с всичко. Сега смея да твърдя, че човек на 50 години не е преживял това което аз.

Имаш хиляди фенове в Facebook, а имаш ли мъж до себе си?
– Не, нямам. Има една поговорка: „По добре сама, отколкото зле придружена”.
Мъжете се плашат от силни жени. Жени ,които не разчитат на финансовата издръжка на мъжа. Аз съм много разочарована от такива опити за свалки. По време на снимките на един видеоклип, при мен дойде един такъв „бизнесмен” и ми каза: „Веси, много си хубава. Кога ще излезем на вечеря” , а аз му отговорих, че ще изчезна с него когато съпругата му позволи.
Чакам съдбата да ме срещне с искрен човек, които не е комплексар, а силен и стабилен мъж, които да ми е приятел и опора в живота.

Що за човек е Веси?
– Много съм готина, не пия алкохол не пуша  и ненавиждам наркотиците, ходя редовно на фитнес и аеробика.
Обичам да пътувам и да посещавам нови места. Не съм някоя фръцла, която е само наконтена и все е с прически и на високи токчета. Много често слагам спортен екип и с приятели тръгваме на походи в планината, изкачваме върхове, яздим коне и си правим пикници в гората. Аз знам, че другите виждат само снимките ми и видео клиповете, външността ми, и  не предполагат  какво  се  крие  вътре  в  душата и сърцето ми.

Какви са професионалните ти планове?
– Тази година съм решила да направя една своя авторска песен, не с целта да ставам певица или някаква звезда, а просто така за забавление. Ще направим и един много хубав клип към нея. Та като немога да спра човешката злоба поне да им покажа, че освен умна и красива съм и талантлива 😉

Какво ще пожелаеш на читателите на „Топ Преса”?
– Да бъдат добри хора, да сбъдват мечтите си и да се обичат.
Да не завиждат на другите, а да се стремят към успеха.

Видеоклипове с участието на Весела Алексиева:

Ice – „Стига Злоба“
Ice – „Ден След Ден“
Ice – „Бог Ми Е Свидетел“

Страницата е подготвена от “Ice Entertainment”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене